En torsdag

Det blev en rätt lång och stressig dag idag, skulle ju fixa med det sista till projektet och det var ganska mycket jobb. Vissa grejer hade man gärna lagt ner mer tid på, men nu blev det som det blev. Men jag är faktiskt riktigt nöjd! Tycker det är så kul att bli färdig med ett projekt och verkligen vara stolt över vad man har gjort.

Sitter nu och väntar på att Jimmie ska komma hem så vi kan äta! Är så otroligt hungrig och har varit det sen fyra-tiden. Jag har lagat nån väldigt konstig maträtt, tog lite vad som fanns och skapade någon sorts kebabgryta och ris. Får se hur det smakar! Resten av kvällen går åt till att betala räkningar (skittråkigt!!) och kolla på Idol (skitkul).

Fick nyss ett trevligt samtal från Miriam, bestämde tjejmiddag på lördag!
Alltid alltid alltid grymt roligt med tjejkvällar, blir jämt en massa skratt och jämt otroligt kul.

Bild från i somras, hemma hos mig i Järna med tjejerna.
En av alla lyckade tjejmiddagar! Anna raringen fattas ju
tyvärr på bilden eftersom det är hon som tar den.




Pinsamma människor

Har precis följt mina härliga barndomsvänner Jennifer och Jannika till bussen efter att vi umgåtts ikväll, jättekul! Vi bor ju nära varandra nu igen när jag är tillbaka där jag kommer ifrån :) Vi bor till och med på samma busslinje! Så det var verkligen på tiden att ses. Mötte dom på en pizzeria i närheten, käkade lite middag och sen gick vi på promenad hem till mig. Köpte lite godis och kollade på Idol och sen har vi bara suttit och snackat och minnts (skriver man så?) tillbaka i tiden och garvat en massa. Riktigt kul!

Imorgon är sista dagen vi ska hålla på med projektet i skolan innan det ska redovisas på fredag. Så det är möjligt att det blir en seeeen dag imorgon, beror på hur lång tid det ska ta att pussla ihop de sista grejerna. Det ska bli skitkul att se allas projekt på utställningen på fredag. På förmiddan så är det redovisning inför vår grupp, och på eftermiddagen är det utställning som alla får gå runt och kolla på. Det ska bli riktigt kul eftersom det bara är esteter, så det kommer vara musikaler och filmer och massa kul.

Herregud alltså, sitter och kollar på Kungarna av Tylösand ... Det är ju helt sjukt hur de håller på. Förstå vad pinsamt! De har säkert hur kul som helst, men att det visas på TV sen liksom. Man kan inte bete sig sådär inför kameror, tänk att försöka skaffa jobb sen. Eller bli tagen seriös av människor i allmänhet. Man kommer ju för alltid ha den där stämpeln i pannan. Någon kanske fortsätter att vara någon sorts b-kändis men de flesta kommer ju att glömmas bort, och är det då verkligen värt att hela ens omgivning har tappat respekten för en? Sjukt!

Nej men ändå kan man ju inte låta bli att kolla på dom. Shit vilken tönt man är! Aja, underhållande är det ju måste man ju ändå medge. Nu ska jag kika klart på skiten sen ska jag krypa ner i sängen. Sov gott!


Drömdag

Dagen idag har känts konstig, inte alls dålig på något sätt, men den känns som en dröm. Väldigt konstigt, vet inte riktigt hur jag ska förklara. Det känns liksom lite overkligt, inte för att någon udda hänt, men det känns liksom luddigt typ. Oh, well :) Det har varit en bra dag i alla fall.

Efter skolan träffade jag min kära mami, vi gick omkring i Södertälje där vi bland annat valde ett jättefint tyg som hon ska sy en grej till mig av. Ska lägga upp bild på den sen när den blir klar! Det är något som ska vara i vårt fina nya sovrum :) Jag köpte också en jacka, slänger in en bild längst ner. (Orkade verkligen inte ta en bild på mig själv i den, så snodde reklambilden från JC:s hemsida)

Jag har också kollat på Idol och färgat håret! Samma färg, bara utväxt och sådär. Så nu är det fint igen!
Nu ska jag kolla på resultatet av Idol sen sova, imorgon blir det lite sovmorgon! Vi bestämde att ses först klockan tio, superskönt! Peace!


Den här fina jackan köpte jag idag, jag ska använda den som höstjacka, inte vinterjacka. Vet inte vad den egentingen är "tänkt" till, men den är ganska tjock. Jag är en väldigt frusen människa men den här kommer jag nog hålla mig varm i ett tag! Mys!


Wall street

Kom precis hem efter att ha varit på bio med Jimmie, Jennica och Toffe. Killarna fick bestämma och det blev Wall street - money never sleeps. Jag har nog aldrig förstått så lite av en film i hela mitt liv. Herregud, undrar om jag är lite slow eller om man måste vara en höjdare på "börs-vetenskap" (haha vad ska man kalla det?) för att förstå den filmen. Jag kan absolut inte tipsa om den. Om man inte har en passion för fonder och aktier och marknaden och blablabla.

Sitter nu tillbaka i min kära soffa, Jimmie har satt igång TV-spelet och jag kollar runt diverse bloggar och annat mycket mycket viktigt. Måste hålla ögonen öppna till 22 när Jersey Shore börjar på MTV. Jag är en sucker för det där löjliga programmet :p

Imorgon blir en rolig dag, ska ägna hela dagen åt att spela in en svart-vit stumfilm! Och jag agerar kameraman. Spännande! God natt på er!


Seeeeg mysig söndag

Herregud vilken sego-dag! Hur skönt som helst :) Kollat på Life of Ryan på MTV sen 11-tiden och ätit pizza, druckit cola och bara myst. Jimmie stackarn är hur bakis som helst och sover mest, haha.

Gårdagen var sådär måste jag säga, det började med att Pierre och Anna kom och hämtade mig och Jimmie här hemma. Så åkte vi till Pierre och umgicks, drack lite och hade trevligt. Efter det åkte vi hem till Chris där vi stannade ett tag, det var också rätt trevligt. Men sen ville alla dra ut och jag ville verkligen inte ut på krogen, men eftersom alla ville så gick vi ner i alla fall. Alla ville till olika ställen men det slutade med Sailors. Jag var verkligen inte på humör, så fort vi kom ut så försvann humöret totalt. Jag är så TRÖTT på att gå ut i Södertälje, samma folk, samma stämning och samma PROBLEM, alltid. Usch vad trött jag är på det.

Vi drog hem rätt tidigt, tror klockan var runt ett halv två nånting när vi tog en taxi hem. Nu är Toffe och Jennica påväg hit och vi ska åka till Heron och gå på bio, det är en aktivitet som verkligen passar en söndag :) Vet inte vad vi ska se men det spelar inte så stor roll, hur som helst är det mysigt att gå på bio. Trevlig kväll!

Förbannade guldvägg @£$#!!!

Nu har jag hållt på hela dagen och målar sovrummet. Det blir hyfsat bra men jag blir GALEN. Alltså jag har verkligen verkligen verkligen försökt att vara lugn och fin och ha tålamod, men NEJ det går inte jättebra. En vägg i sovrummet ska vara guld och de andra ska vara mörkbruna, men hur jag än gör så blir guldväggen flammig. Om någon duktig målare nu råkar läsa detta så kan du vara snäll och tipsa mig hur jag ska göra! Jag tyckte att jag skulle vara duktig och göra det här utan hjälp av Jimmie men jag måste erkänna att jag gärna haft honom här nu... Aja, det blir i alla fall bättre och bättre, tror att jag helt enkelt bara måste måla en gång till.

Hade i alla fall en trevlig paus i målandet, kära syster kom hit ett tag och umgicks med mig det var trevligt. Alltid mysigt när hon kommer! Nu sitter jag och kollar på någon skit på tv och hoppas Jimmie kommer och kan hjälpa mig snart... Får se vad vi tar oss för ikväll, sugen på att hitta på något trevligt i alla fall. We'll see what the night has in store for us ;)


mysig bild från en av mina lyckligaste dagar

Härliga lördag!

Det blev en lugn och skön fredag, vi orkade inte göra nånting så det blev soffläge hela kvällen. Käkade kebabtallrik och hyrde film och däckade tidigt båda två. Har nu varit vaken i någon timme, Jimmie har åkt för att meka med sin bil och jag ska snart sätta igång att måla sovrummet. Nu orkar jag inte sova i vardagsrummet mer så nu ska det bli färdigt! Det är verkligen hur skönt som helst att vakna tidigt en lördag, pigg och glad.
Ha en bra lördag!

Fredag 24 sep

Åh vad skönt med fredaaaag! Idag vet jag i alla fall att det är fredags, skrev ju "Onsdag" i tisdags i mitt inlägg... Haha noll koll. Men fredag är svår att missa! Det har varit en annorlunda vecka, vi har ju haft projektarbete i skolan så dagarna har varit lite olika. Men idag var jag nästan bara i bildsalen så det var skönt, det är platsen där jag trivs bäst.

Slutade vid fyra tiden och kom väl hem för tre kvart sen ungefär. Hade flyt med tågen och bussarna som tur var, verkade vara mycket förseningar. Snart kommer Jimmie hem och vi ska dra och käka (antagligen på lokala pizzan). Studiebidraget har ju kommit och jag är sådär lagom fredags-seg och ORKAR verkligen inte laga nåt. Senare ikväll kanske vi ska ut till någon pub i stan med några av Jimmies kompisar. Egentligen känner jag mig alldeles för död idag, men det kan nog vara kul att bara gå ut och ta någon öl på något trevligt litet ställe.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Ha en trevlig kväll och en trevlig helg vänner :)

Onsdag 21 september

I morse hände något konstigt, jag vaknade till när Jimmie åkte till jobbet, någon gång runt 6. Jag hade ställt klockan på halv sju för min buss skulle gå halv åtta, skulle vara i skolan halv nio. Men sen vaknar jag och kollar på klockan, då är den halv nio! Precis när jag skulle vara i skolan. Jag hade alltså stängt av larmet i sömnen och somnat om. Jag förstår inte vad som händer med min sömn. Knäppt!

Hur som helst så åkte jag till skolan, självklart hade jag en enorm tur med SL också när jag redan var försenad... suck. Men vi fick mycket gjort i projektet idag i skolan så det var skönt. Slutade vid ett och åkte då och träffade Mallika. Det var sjukt länge sen! Två eller tre år sen kom vi fram till. Galet vad tiden går. Det var i alla fall jättemysigt att ses, vi var hemma hos henne och lekte kurragömma med en liten tjej som bor där och snackade och skrattade en massa. Riktigt kul!

Nu har jag kommit hem och håller på att laga mat till matlåda imorgon. Som fattig student måste man göra på det sättet. Min lilla gubbe ligger och sover och har gjort det sen jag kom hem. För tillfället står sängen i vardagsrummet eftersom vi målar om i sovrummet. Så jag borde gå och lägga mig snart och inte störa Jimmie... Först ska jag ta en bit sockerkaka ;)

Puss & god natt!

Vad händer?

Jag förstår inte vad det är som händer med mig, jag är bara så trött trött trött! Har alltid, jämt, så länge jag minns vaknat några gånger under natten när jag sover. Jag brukar vakna ungefär en gång var tredje timme, och sen välja om jag ska somna om eller inte. Men den senaste veckan ungefär så har jag bara sovit! Det är en jättekonstig känsla, att somna och sen vakna när klockan ringer. Och liksom inte kollat läget någon gång där emellan. VÄLDIGT konstig känsla, speciellt eftersom att det aldrig brukar vara så. Dessutom så är jag fortfarande dödstrött när jag vaknar! Och hela dagen. Skitjobbigt faktiskt.

Idag började vi med ett projektarbete i skolan, jag och tre andra jobbar i grupp med ett projekt. Jag är inte jätteentusiastisk... Men det innebär lite fler timmar i bildsalen i alla fall och det är ju alltid kul. I två veckor ska vi hålla på med detta, och något som är skönt är att det inte är några föreläsningar eller andra tider att passa så vi får komma och gå lite som vi vill och alltså göra ett eget schema. Det gillar jag!

Nej nu tänker jag ta mig en tupplur. Är så sjukt trött! God natt. Eftermiddag :)


Bild från i våras.
Hur kommer det sig att alltid när jag färgat håret blont eller
brunt så saknar jag färgen jag hade innan? Är jag blond och ser bilder från
när jag varit mörkhårig så vill jag vara det igen. Och tvärtom. Just nu
saknar jag alltså mitt blonda. Haha jag är knäpp, aldrig nöjd!

Söndag

Tråkig rubrik, tråkig dag. Skulle ha träffat Amanda, Lisa och möjligtvis Nicki idag men då har man en jävla tvättid. Fanns inga andra tider dom närmsta dagarna som jag kunde så jag var tvungen att ta den idag, hade inga kläder och tvättkorgen vällde över. Nu håller jag alltså på att tvättar och det är fortfarande lite kaos här hemma :p Men vi kommer nog i ordning snart. Ska ta det lugnt resten av dagen, imorgon börjar ett projekt i skolan som vi ska hålla på med i två veckor. Puss o hej!

Ikea-shopping

Kom nyligen hem från en tur på Ikea. Vi hittade en del grejer, en stor svart luddig mysig matta bland annat till sovrummet och handdukar och lite annat. Vi ska fixa om i sovrummet så att det blir riktigt mysigt! Just nu känns det lite trist men det kommer bli så fint! Får se när det blir färdigt men när det blir det lägger jag ut bilder :)

För tillfället ser det ut som KAOS här hemma, vi har tagit ut ALLT ur sovrummet och det är grejer överallt! Kvällen går till att fixa och ordna här, det känns skönt och vi blir mer och mer hemma här i lägenheten :)
Trevlig kväll på er!

Regnmys

Goddag! Har precis kommit hem efter att ha spenderat natten i Järna. Hade en mysig kväll igår, tog det lugnt och kollade film. Alltid mysigt att vara med systern sin!
Nu sitter vi här hemma med regnet ösande utanför, Jimmie och spelar sitt TV-spel och jag funderar på vad jag ska hitta på. Kanske färga håret? Köpte hårfärg igår eftersom min färg blivit lite dåsig, det ser lite tråkigt ut.
Senare ska vi åka Ikea, äntligen efter vi pratat om det så länge! Ska äta deras köttbullar med potatis och sås och sylt, mums! Det är verkligen sjukt gott :D Ha en bra dag! Puss & kram


Myskväll

Ikväll har det varit en lugn kväll, jag Pernilla och Jimmie har ätit thaimat och kollat på tv. Först Idol sen Kick-Ass. Nu fastnade vi vid Panic Room. Lugnt och skönt, riktigt mysigt :) Vi ska sova här och imorgon ska vi träna i deras nya gym dom har fixat. Måste förbi Skärholmen imorgon också och köpa en kjol som jag vill ha. Sugen på att hitta på någonting kul imorgon på kvällen, får se vad det blir. Godnatt!


God morgon?

Herregud, vaknade precis för tio minuter sen. Har aldrig sovit så här länge! Måste varit helt slut. Gick i och för sig och la mig väldigt sent, men jag brukar alltid vakna flera gånger och sen välja om jag vill gå upp eller somna om. Men jag bara sov och sov och sov, vaknade för första gången nu. Helt sjukt!

Sitter just nu i soffan bredvid min älskade Jimmie som spelar sitt nya TV-spel han köpte igår. Han satt uppe med det hela natten så det måste vara väldigt roligt. Idag ska vi vara med Pernilla hemma i Järna, köpa lite mat från kolgrillen och kolla film har vi bestämt :) Det ska bli riktigt trevligt! Hörs sen.


Njut av det här ögonblicket

Har suttit och ritat eftersom jag inte kan sova. Såg det här fina citatet på mitt nya favoritfik (vid gamla Söderby sjukhus) målat på väggen, idag när jag och mamma var där och åt lunch. Blev för en gångs skull rätt nöjd med vad jag skapat så jag slänger upp resultatet.

  


Enjoy this moment, for this moment is your life


Ny design

Alltså jag har suttit hur länge som helst nu och försöker fixa en ny design till bloggen. Hittade min nya stilmall på bloggdesign.nu men jag vet inte om jag tycker om den. Vad tycker ni? Den känns lite fjollig. Försöker fixa en egen header, har gjort en skitfin men den vill inte laddas upp! Sen ville jag ju inte ha rosa längre men nu blev det det i alla fall... Men men nu går ögonen i kors så jag får fortsätta imorgon.

Internetshopping!

Gud vad kul det är att köpa saker på Internet, bara klicka runt och ta vad man vill ha! Svårt att behärska sig bara... Finns så otroligt mycket fint! Försökte köpa en ring på Style by Tyra men det fungerade inte av nån skum anledning. Hoppas de funkar snart för jag vill verkligen ha den! (Finns längst ner i det här inlägget, fin va?)
Har precis hittat lite fina saker på HM:s hemsida, detta är vad jag beställt:




Och här nedanför är ringen jag vill ha från stylebytyra.se som jag försöker köpa men det är nåt strul med sidan... Men snart så är även denna min!



Onsdag 16/9

Jag har världens bästa mamma som hjälpt mig med allt möjligt idag <3
Var hemma idag och med mammas hjälp tog tag med ett och annat. Imorgon är det kort dag sen helg skönt :) Om 5 min är mina föräldrar på tv! Deras kompis Kjelle får hemmet omgjort i "Välkommen hem" på trean. Så nu blir det dags att kolla tv! :D Bye bye bye.

Söndag 12/9

Idag har varit världens lugnaste dag, helt på hemmaplan. Jag och Jimmie har varit hemma och myst, tittat på film, ätit thaimat och degat. Det behövdes verkligen idag, det enda som gick att göra idag faktiskt. Fast däremot var jag duktig och gick ut och tog en snabb promenad. Blev riktigt svettigt faktiskt, nu ska jag verkligen komma igång med att träna. Jag och Jimmie ska ta en runda i spåret imorgon och sen har jag bett honom att bli min PT. Så han ska hjälpa mig att bli fit, han är duktig på olika övningar och han är grym på att peppa! Så nu jäklar ska jag komma i form. Dels för att jag vill hålla kroppen i trim men också för att må bättre. Tränar man så sover man bättre, får lättare med att koncentrera sig, blir piggare osv. Så jag ska nu bli pigg, vältränad och fokuserad. Grymt va.

Helgen har varit rättså lugn. Skulle gått på Hoffmaestro i fredags men det blev inte som vi tänkt oss. Jag, Jimmie och Jimmies kompis Tobbe åkte in till stan (tog bilen som TUR var!), ställde oss i en sjukt lång kö bara för att höra personalen ropa ut i högtalarna när vi nästan var framme att TYVÄRR är det fullt på grönan och de skulle inte släppa in fler. Riktigt tråkigt, då var det bara att vända. Vi blev så himla trötta så vi åkte hem och sov bara. Lördagen började riktigt bra med att Jimpan gick ner till affären och köpte grym frukost som vi sen åt och hade det mysigt. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra av dagen, men vi åkte och fikade på vårat nya favoritfik och sen hem. Senare på kvällen åkte vi till Rönninge pizzeria med Tobbe och mötte några andra av Jimmies kompisar. Tog oss en öl med dom men det var så tomt och tråkigt så vi åkte sen till Södertälje och gick till The Strip där mina vänner var. Var tyvärr inte alls på partyhumör så vi åkte hem rätt tidigt.

Så, så har min helg varit. Vilket långt inlägg det blev, det gick av bara farten. Imorgon är det skola igen, föreläsning kl 13-16. Sen träna träna träna! Godnatt.

 

TRÖTT

Igår träffade jag Jennica på eftermiddan och vi bestämde oss för att gå till cp och ta ett 'glarre virre'. Men det blev tre och Martina blev lite i gasen. Det var riktigt trevligt, Amanda kom också och satte sig med oss sen. Efter det åkte jag till Tumba och Jimmie kom och hämtade mig. Han satt med några vänner på pizzerian här i närheten och hade käkat så vi åkte dit och umgicks med dom i någon halvtimme sen åkte vi hem.

Idag är jag hur trött som helst, måste ta bussen om 20 min för att ta mig till skolan och jag ligger i soffan med täcke och är inte redo alls. Ska klä på mig nu och åka, gud vad skönt att det är fredag! Det betyder att det är lördag imorgon och man får sova precis så länge man vill. Ikväll blir det Hoffmaestro på Grönan! Toodles :)

Otroligt effektiv

Som rubriken berättar så är jag otroligt effektiv idag. Jag la mig tidigt igår och vaknade därför superpigg idag kl 7. Hann faktiskt med allt jag skulle idag! Jag tvättade 4 maskiner, städade hela lägenheten, lagade lunch till mig och Jimmie och lämnade in ett skolarbete. Allt det innan halv tolv när min buss gick! Imponerande va!? :D

Åkte därefter till skolan och kom fram typ en minut innan föreläsningen. Efter föreläsningen var det gruppreflektion och vi blev väl klara vid halv fem ungefär. Nu är jag hemma igen och det blev tyvärr inte så att jag träffade Anna. Men jag lagar grymt god kyckliggryta med grön curry! Tänkte egentligen plugga sen men upptäckte att det var första avsnittet av Idol ikväll och det måste jag se för jag är idol-frälst. Nu ska jag käka! Toodles.

Oops

Dålig uppdatering... Men jag har nog inte så mycket intressant att skriva ändå. Tog det rättså lugnt i helgen, i fredags var Jimmies vän Tobbe med flickvän här hos oss, och ett till par. Det var trevligt! I lördags åkte jag hem till Järna och var där till söndag. Skönt att komma hem lite och vara med familjen! Lilla kusinen Tyra sov över också så det var mysigt. I söndags var jag, mamma och pappa på bio och såg "I rymden finns inga känslor". Riktigt mysig film, kan rekomenderas! Igår var det skola igen, en väldigt seg föreläsning. Efteråt åkte jag hem och totaldäckade i soffan, sov i säkert tre timmar. Det var riktigt skönt, somnade faktiskt tidigt på kvällen sen också.

Idag har jag redan fått mycket gjort, fastän klockan bara är strax över åtta. Jag har skrivit mitt första arbete och lämnat in, och så har jag börjat tvätta. Ska snart gå och hänga upp den och slänga in en ny tvätt i maskinen. Innan jag åker till plugget så ska jag hinna städa också tänkte jag. Och äta frukost och lunch. Får se hur många av dom grejerna som blir gjorda ;) Idag är det endast en föreläsning mellan 13-15 sedan reflektionsgrupp efteråt. Efter det slutar jag och ska kanske träffa Anna wii :) Ha en bra dag!

Välkomstdag

Idag var det välkomstdag på universitetet. Jag går ju inte på Stockholms universitet utan på Lärarhögskolan som ligger på Kungsholmen. Jag tyckte att mitt campus var stort men det var tydligen ingenting jämfört med Stockholms universitet. Herregud vad svårt det var att hitta! Jag vimsade omkring ett tag men jag frågade mig fram och kom rätt tillslut.

Nu är jag hemma igen, hade egentligen tänkt gå på pubarna där i området men eftersom jag inte hittade och inte hade någon att gå med så struntade jag i det. Jimmie körde hem mig nyss och nu är han på handbollsträning. När han kommer tillbaka ska vi ut och käka, yay! :D Det blir nog något glas vin också förhoppningsvis ;)

Imorgon är första föreläsning, mellan 13-16. Det ska bli spännande. Toodles!

RSS 2.0