Härliga fredag

Kom just hem från Södertälje, har precis duschat och nu tänkte jag packa ihop skidor och allt. Imorgon åker vi till Kungsberget! Ska bli så kuuuuuul, har inte åkt på två år så jag längtar som tusan. Eftersom mina skidor är för små så får jag låna mammas, tur det så man slipper hyra. Man vill ju inte slösa någon åk-tid! Ikväll blir det lugna gatan eftersom bussen går från Cityterminalen kl 07.00 imorgon bitti. Vilket betyder att vi kommer behöva åka vid halv sex, puh...
Trevlig helg!


Dags för skola

Otroligt skönt med sovmorgon! Nu bär det av till skolan för projektarbete, slutar sen halv fyra tror jag. Efter skolan ska jag till Södertälje och sola, antagligen även köpa en macka på Nancys ;) Senare ska jag och Jimmie hitta på något roligt. Ha en bra dag, toodles! (se nedan min underbara nya skinnjacka!)

  

En väldigt skön dag!

Åh vilket väder det var idag! Blev inte ens arg på allt SL-krångel, solen uppvägde det. Jag hade ett prov som började klockan nio och jag blev väl klart sådär 15-20 minuter över nio. Så jag åkte till Södertälje och köpte min obligatoriska Nancys-smörgås och sen åkte jag hem till Jennica. Där kollade vi på tv och åt chips, snackade och tog det lugnt. Sen somnade vi båda två. Men det var riktigt trevligt, sen körde Toffe och Jennica hem mig till Järna. Då åt jag lite mat och sen kom Jimmie, nu är vi hos honom. Han ligger i sängen och sover, jag har sovmorgon imorgon och är lite smått uttråkad. Gonatt!


dålig uppdatering

Det här äckliga vädret gör mig inte på humör för mycket, speciellt inte blogga. men nu gör jag det i alla fall. idag när jag öppnade skåpet i skolan så låg där ett försök till att sprida glädje, märkte senare att alla i skolan fått ett sånt här. någon i skolan har gått runt och lagt röda pappershjärtan med diverse budskap på... märkligt. här nedanför är en bild på den lappen jag fick. pernilla fick samma lapp, det fanns även lappar som "du är snygg" och "du är bättre än vad du tror". vilken idé, men det var ju faktiskt lite trevligt.



Inte för att jag bryr mig så mycket om Jesus... Men det var ju en snäll tanke i alla fall :)
Ikväll blir det sova tidigt, ska försöka vända tillbaka dygnsrytmen efter en tokig helg. I fredags firade vi Bea som fyllde 20! Först kalas hemma hos henne med tårta & alkohol sedan utgång. Blev väldigt mycket, så jag blev liggandes i sängen till klockan halv åtta lördag kväll. På lördagen var det förkrök hos Jennica och Toffe sedan utgång. Blev The Strip som jag inte gillar men vi hade rätt kul ändå :)


Haha vi var ju helt enkelt tvungna att testa!

Nu ska jag iväg och inte göra någonting. Ska ju upp till skolan imorgon och tänkte försöka vara pigg för en gångs skull. Toodles!

Snuvig!

Hade en trevlig gårkväll hemma hos Toffes föräldrar i Mölnbo/Gnesta :) Det var Toffe, Jennica, jag, Pernilla, Pierre och Anna. Vi körde charader och hade skitkul. Jag och Pernilla sov kvar men tyvärr hade han tre hundar så nu är jag sådär lite lagom fräsht snorig... Men men. Nu är vi hemma igen, och idag blir det lugna gatan. tänkte just nu slänga på en film och lägga mig i sängen. Känns helt lagom stimulerande.

Första dagen hemma i vintern igen

Det känns... sådär. Jag skulle nog vilja påstå att det vore skönare att vakna upp med blå himmel och strålande sol. Och att ha ett enda bekymmer, poolen eller stranden idag?

Men men, tillbaka i verkligheten igen. Mamma och pappa kom och hämtade oss på Arlanda och det var ju såklart mysigt att träffa dom igen! När man är van att träffa varandra varje dag så blir en vecka ifrån varandra väldigt långt! Direkt när jag kommit hem så kom Jimmie också :) härligt, vi som saknat varandra så mycket. Min underbara älskling! 

Idag är jag faktiskt ledig, rättså skönt skulle jag säga! Tänkte ta mig en promenad upp på järna alldeles strax, senare idag ska jag träffa Jennica, det blir roligt! Förhoppningsvis hakar Anna också. Imorgon och på fredag är det projektdagar i skolan så det känns väldigt skönt. Vi ska alltså bara jobba med projektarbetet, känns skönt efter en omladdning att komma tillbaka till en lugn vecka. Vad bra jag har det!

  


ett inlägg från underbara sharm el sheikh

Vi har det helt fantastiskt här! Just nu är klockan ca 6 på kvällen här och vi sitter med klänning/kofta. Helt sjukt underbart. Våra enda problem är lite röda nosar och flugor som sätter sig på oss. Men fan, de e smällar man får ta ;) Helt fantastiskt har vi det! Imorgon åker vi hem, bussen går halv ett från hotellet sen går planet kl tre vår tid. Så framme på arlanda någon gång imorgon kväll :) Vi är supernöjda med våran resa och längtar inte efter att byta bikinin till en fet vinterjacka... Slänger upp en bild men fler kommer sen, väääääldigt slött internet här....


för några dagar sen innan utgång


igår eller idag, ser inte så brun ut på kortet men de är ja mohaha :D


Ha de fint hemma i kylan ;)
Toodles

God morgon!

Uppe och väntar på att äggen ska bli klara, ska alldeles strax bege mig iväg mot skolan och börja den här veckan. HAHA! Som egentligen bara består av idag, imorgon åker jag på semester suckers! Ska bli så grymt grymt grymt! Förhoppningsvis finns det internet på hotellet, hur som helst ska jag försöka blogga o lägga upp bilder under tiden vi är där så att ni alla blir avis ;) Jobbig skoldag idag tyvärr, slutar kl fem sen är det alternativ idrott på nautilus som gäller. skola enda tills ikväll! men men, bara bita ihop för imorgon ligger jag på playan!

feeling fab!


---

RSS 2.0