solig söndag

vilket härligt väder det är idag! dock inte stigit utanför huset ännu, väntar på att min kära jimmie ska pallra sig upp ur sängen... igår var vi hemma hos chris och förade lite sedan utgång. helt okej kväll, men hade egentligen gått ut i stan såklart... synd att man ska bo här ute så man inte kan parta ordentligt! jaja. idag ska jag och jimmie åka till södertälje för att boka gaddningstid och köpa bikini. på tisdag åker jag ju till egypten och jag måste komma i rätt stämning ;)

jag och jimmie igår



tonight´s gonna be a good night!

Jaha så fyllde man 20 igår! Hade en väldigt trevlig dag med sång o paket på morgonen, sedan tårta och vänner och familj på kvällen. Det var riktigt mysigt, tack allihopa som firade mig! Och tack pappa för världens finaste tal, du är bäst! Det var en riktigt fin present.

Idag har jag skrivit ett svenskaprov, det var ett övningsprov i nationella klockan åtta, nu är jag hemma igen. Hann precis innanför dörren innan värsta snöstormen drog igång ute, usch! Men på tisdag åker jag och min älskade syster till Egypten, det blir great! Perfekt tid att komma iväg.

Ikväll har min underbara pojkvän bjudit ut mig på middag, det ska bli riktigt trevligt. Han kommer och hämtar mig runt 6-7 sen åker vi in till stan. Vet inte vart vi ska eller så ännu, men det ska bli jättemysigt. Jag har världens bästa pojkvän, älskar dig jimpa!

Här kommer lite bilder från gårdagen


mamma och mormor fixar i köket


jimmie och jag bakar en tårta. jimmie bakar martina äter ;)

  
födelsedagsbarnet lite trött va jag efter all stress me tårtan ;D


hoppsan blev visst fotad smygsmakar lite chokladgrädde


jimmie älsklingen fixade jättefint på tårtan




världens finaste blommor fick jag av jimmie. 20 rosor med en stor vit i mitten.


värsta morsan, värsta tårtan <3


toffe o jenki


tjusigt hade mamsen gjort


älsklings jimmie


anna o pierre myser


<3


<3


lovely




försöker öppna en flaska


oops vart hamnade den :D


skål! stor och mogen 20åring :)

Nu ska jag och Pernilla se på film och käka lite tårta :) Ha de bra! Toodles.

så var det helg igen

...Och endast fyra dagar kvar tills den stora 20-årsdagen. Oh no... Tiden går så snabbt!
Ikväll ska jag och min älskade lillasyster på bio, ska bli jättemysigt! Får se vad det blir, såg Snabba Cash i onsdags och den var helt okej. Men sen vet jag inte om det visas några andra bra filmer just nu som man inte redan sett? Jaja vi hittar säkert något! Imorgon blir det jobb och på söndag är det kalas för mig, fast det är ju på tisdag jag fyller. Ha en trevlig helg!

muffins och bio

Idag har jag varit ledig så jag satte igång att baka muffins. detta är innan och efter garnering :)

  

Nu har jag jättetråkigt för jag har sminkat mig och är redo för att åka på bio med Jennica, Toffe och Jimmie. Men jag måste vänta på att Jimmie ska hämta mig och det är väl om två timmar eller nåt... Är väldigt uttråkad kan jag berätta. Jag tog lite ego bilder på mig som jag slänger upp, det kan ju vara kul. Eller så. Förresten så är det Snabba Cash vi ska se om någon undra, hoppas den är minst lika bra som boken. Toodles!

  






mjukstart

Dålig uppdatering. Det har inte hänt så mycket som jag har haft att skriva om i bloggen.
Måndag: Skola
Tisdag: Ledig, var med Pernilla i stan MYS
Onsdag: Ledig, jag och Jimmie var hos mormor och åt och hade trevligt
Torsdag: Skola
IDAAAAG: LEDIG IGEN! Wiii. Sov hos Jimmie, vaknade väl vid tio men låg i sängen hela dagen fram tills ungefär två-tre då vi åkte och hämtade Kenneth sen körde dom hem mej. Kom nyss ut ur duschen och har inte en aning om vad jag ska göra ikväll. Men jag vill inte ha nån aning heller, vad som händer det händer helt enkelt. Ska nog dricka lite te sålänge.

Hoppas alla har en trevlig fredag!
Fredagspuss från Martina


Chill chill chill :)

Underbart skönt, första dagen i skolan idag. Började vid elva, dagen lunkade på i sakta takt. Håltimmar osv, men det var ändå rätt skönt. Fick reda på att jag är ledig imorgon och på onsdag, lovely! Så imorgon tänkte jag åka och käka i skolan (måste ändå vänta där på lillasyster) och sen ska vi in till stan en sväng. Efter skolan idag så åkte jag pernilla och erica hem till oss och tittade lite på the hills, och jag som är laguna beach besatt var överlycklig över att kristen är tillbaka, muhaha hon är så skön. elak men skön. nu sitter jag och kollar lite på converse skor som jag önskar mej i födelsedagspresent och väntar på min  älskling Jimmie som kommer när som helst.
Godnatt och puss och kram!


grymma kristen cavallari för er som inte vet vem hon är HALLÅ.

Lugn & skön fredagskväll

Idag har det inte varit mycket aktivitet. Var ju som sagt på bio igår med Jennica, Toffe och Jimmie. Det var trevligt förrutom att vi såg Avatar :P Igen, såg den i Luleå också... Aja nu har jag dubbelkollat att den verkligen är dålig. Men den är ju grymt bra gjord måste man medge, så det är möjligt att den är bra i 3D.

Låg kvar i sängen tills ungefär klockan två, då vi orkade oss upp till Salem centrum och köpte frukost... Rostbröd och semlor. Shit jag kom på det nu, vi åt aldrig semlorna... Rackarns. Jahapp det var tråkigt. Senare runt halv fem kom mamma och lillen och hämtade mig, vi åkte hem och här är vi nu. Har sett en film och ska snart se en annan. Lugnt och skönt, ligger på golvet och ritar lite ibland och rullar omkring...

Imorgon blir det lite partaj förhoppningsvis :) Börjar ju skolan på måndag så det skulle iofs vara trevligt att vända lite på dygnet till "normalt". Så man kan vara vaken och se dagsljuset någon dag i alla fall. Hm... Eller så tar man helt enkelt vara på lovet :) och är uppe hela nätterna.

Ha de bäst ni som är så vänliga och läser om vad jag skriver...
Puss o kram


home sweet home

Hemma igen! Som alltid väldigt skönt att komma hem när man varit borta. Men vi har haft en härlig semester, jag är jättenöjd. Vi har myst och myst och tagit det lugnt och haft det superskönt. Hoppas på att åka upp igen till sommaren och se hur det ser ut där då. Och vara där när det är lite mer ljus, så man kan ta vara på dagarna och hitta på lite mer saker. Nu har det mest varit mys och lugna gatan.

Flyget gick imorse runt tio, var hemma hos Jimmie i Salem vid halv två ungefär. Lagade god lunch sen kom mamma och hämtade mig och nu är jag hemma. Skönt att träffa familjen! Så nu sitter jag här i huset i Järna, fast jag åt frukost i Luleå... Konstigt. Ikväll ska jag och Jimmie på bio med Jennica och Toffe, kul! Så jag ska åka tillbaka till Jimmie om ett par timmar.

Puss o kram.

är vi lika eller?

Hej martinas alla läsare ja har en fundering
jag har hört från flera att ja o idol calle är lika. tex kom de fram
en tjej kompis till martina på krogen och sa OJ vad du o calle är lika
och sen så sa jag det till min syrra att martina tycker att ja o calle e lika och hon funderade
ett tag o brast ut i as garv och sa jo fan ni e ju lika haha!!
kanske ja kan börja bli kallad idol jimmie nu de hade varit lite tufft =)
fast själv tycker ja inte alls vi e specielt lika ps martina tycker calle e SKIIIIIT snygg de har man ju inte hört en
gång derekt.
Kommentera!



 


tokigt myspys

   
   
  


sista kvällen imorgon åker vi
tack för den här semestern ÄLSKLING
puss puss puss


Mys i Luleå

Sitter nu i Jimmies farmor och farfars kök, har precis tittat på Flickan som lekte med elden. Vi har det riktigt mysigt här uppe och vi har haft en lugn och skön semester. Jimmie kom och mötte mig på flygplatsen i tisdags när jag kom hit, den första dagen var jag helt död. Ingen sömn och tidigt flyg. Resten av veckan har vi tagit det väldigt lugnt, förrutom nyårsafton förstås. Då var det först middag här sedan gick vi hem till Jimmies syster och hennes familj som bor i närheten. Där var vi en stund sedan drog vi ut på en krog några timmar. Nyårsdagen sov vi i princip bort. Idag har vi gått på isen, det var lite läskigt men det gick bra. Sen har jag ju självklart varit på det obligatoriska borta-på-semester-sjukhus-besöket... Åkte dit igår morse men nu är det bättre med mig. Resan hem är bokad på torsdag morgon. Trivs riktigt bra här, lugnt och skönt tempo och härlig luft. Ikväll blir det Mamma Mia och sen sova tidigt, ska försöka ta vara på sista dagen imorgon och hitta på något roligt. Slänger in några bilder härifrån också :)
Hoppas alla där hemma har det kalas! PUSS O KRAM.



från flygplanet, hade lite tråkigt i min ensamhet


en trött jimmie. detta är det tillståndet vi varit i största delen av tiden haha


jimmie och vovven tess på promenix


typ en sekund innan tolvslaget, jag och jimmie nere vid vattnet och tittade på fyrverkerier! MYS <3

 
jimmie med irish coffee och jag med corona på en mysig pub. som ni kanske ser var jag lite sjuk där... bjuder på den.

 
yummie!


RSS 2.0