Flygvärdinna

Ikväll kör jag flygvärdinna stilen med scarf runt halsen tillsammans med min älskade Londonklänning! Scarfen är ännu ett fynd från H&M.
Nu är alla påväg hit och vi ska ha en trevlig kväll :)




Grattis älskling!

Grattis till universums bästa kille Jimmie som fyller 21 idag! Min älskade bästa fina pojkvän ♥



Väckte födelsedagsbarnet imorse med lite sång och paket, han fick ett par svarta chinos, två par kalsonger och hårvax som han hade önskat sig. Bakade scones till frukost (kändes som att gå upp mitt i natten, ibland är det jobbigt att ha en snickargubbe till karl) och drack te. Hade en riktigt mysig födelsedagsmorgon!

Jimmie åkte sen iväg till jobbet och jag somnade om en stund. Gick upp igen runt nio, gjorde mig i ordning och åkte till Huddinge där jag bytte Jimmies chinos som var fel storlek och handlade lite till mig själv på rean ;) Men riktiga kap hittade jag, en klänning, en skjorta och en kjol för totalt 250kr. Härligt! Är nu tillbaka hemma och ska sätta igång att städa tills gästerna kommer ikväll. Vi hade ju tänkt att grilla först men nu tillåter inte vädret riktigt... Så det blir nog bara att vara inomhus ikväll men det blir trevligt det med!

Hälften gjort!

Wooooh klarade körkortsteorin idag! Ena förarprovet gjort, ett kvar... Jag kände mig faktiskt rätt säker på att jag skulle klara det, satt mån-tis-ons på körskolan och pluggade, fick alla rätt nästan varje gång. Gjorde 20 distanstester på datorn och det gick lika bra där. Men körkortsprovet var skitsvårt! Det kom upp helt nya frågor och var mycket svårare än de testerna jag hade gjort innan, dessutom frågor jag inte hade pluggat på alls. Men jag fick i alla fall 57 poäng så det var ju rätt bra. Känns väldigt skönt att ha det gjort!

När provet var gjort så gick jag runt på stan, kollade i affärer och köpte presenter till min älskling som fyller år imorgon! Tänker inte skriva här vad det blev ifall han skulle läsa. Åt lite lunch och kollade runt lite till. Nu är jag hemma igen och ska bara ta det lugnt, bläddra i tidningar, titta på tv och INTE plugga!

Imorgon fyller Jimmie år och det ska vi fira med lite vänner hemma hos oss. Först grillning om det inte regnar, sen fortsätter vi inne hos oss. Det ska bli riktigt trevligt!

30u1e9659large_large

Grillkol

Kom inte på någon rubrik men det luktar grillkol så då fick det bli så. Har precis kommit hem igen till Järna efter att ha varit på roadtrip hela dagen med pappa. Vi åkte omkring lite till Elgiganten och såna ställen först och var på tvättmaskinsjakt sen så åkte vi till Sollentuna där jag ska köra upp nästa måndag. Måste ju öva! Vi åt lunch i Sollentuna centrum och sen utforskade vi området. Det gick riktigt bra, och så körde jag hela vägen hem igen. Börjar känna mig riktigt säker så jag hoppas hoppas hoppas jag fixar det.

Har haft en riktigt mysig helg hemma i Järna med familjen. I fredags tog vi det bara lugnt, jag mamma o pappa. Igår låg jag mamma o Pernilla på Yngern hela dagen (badade till o med!), på kvällen grillade vi allihop och senare åkte jag och Pernilla till Tullen där vi satt och drack lite smirnoff ice och annat gott en stund. Träffade även Anna, Pierre, Kax och Sofia som kom lite senare. Pernilla skulle jobba idag och jag skulle ju köra så det blev rätt tidigt, mamma kom och hämtade oss.

Är nu helt slut och sitter och väntar på att Jimmie älsklingen ska komma hit och hämta mig från handbollslägret. Ikväll blir det bara mys i soffan med min stora kärlek ♥

Sol vind och vatten

Har spenderat den här underbara soliga dagen på Brosjön med Sarah. Det var längesen sist så det var riktigt kul! Käkade kebabtallrik, badade, solade och åt glass. En riktigt härlig dag! Snart ska mamma hämta upp mig efter jobbet och jag följer med till Järna över helgen. Jimmie ska iväg på handbollsläger och jag har ingen lust att vara här hemma själv så jag tänkte att det är perfekt att åka dit :) Ska bara mysa och övningsköra massor! Nu börjar det ju närma sig...

Ha det bäst o njut av solen!

Tumblr_lmaj2ekljs1qdd4t7o1_500_large

Pernilla student 2011

Firade världens bästa finaste student igår! Var där dagen innan och hjälpte till, sov över och hjälpte Pernilla på morgonen lite att göra sig i ordning sen åkte hon iväg till champange frukost. Då plockade jag, mamma och Amanda blommor och pimpade partyteltet och gjorde fint :) Utspring klockan ett och sen åkte Pernilla iväg med flaket och hon och Erica röjde rejält! Såg grymt kul ut! Under tiden hon var på flaket så följde jag med Nicki och Kattis hem för att hämta Kurre och sen åkte vi och hämtade upp Pernilla när dom åkt klart. Vi dunkade musik och röjde från Rönninge till Järna där mottagning och en massa gäster väntade. Blev en riktigt trevlig mottagning! Jimmie kom dit också och sen åkte vi väl hem vid 10-tiden när dom andra drog ut på slutskiva. En riktigt trevlig dag!

Finaste studenten i världen! Grattis igen syster ♥














Underbart!

Åh vilken underbar dag... Lite sol och värme är allt som krävs för att man ska känna sig riktigt lycklig!

Vaknade i morse och kände, nej nu får det vara nog. Min förkylning har bara blivit värre och hela natten hade jag riktigt hemsk astma och medicinen hjälpte knappt alls... Så jag bokade en tid på vårdcentralen och min underbara mamma kom och hämtade mig och följde med dit. Jag är 21 år men behöver fortfarande ha med min mamma till doktorn! Så är det. Blir så mycket bättre då :) Dom tog blodprov på mig och såg att jag hade en infektion i kroppen, har nu fått kortison och pencillin så nu ska jag bli frisk!

Efter läkarbesöket åkte jag och mamma runt på lite ärenden sen släppte hon mig hemma. Jag lagade lite god lunch med stekt potatis, korv och morötter sen har jag legat ute i solen fastän jag inte borde... Hällde på lite olivolja och låg och stekte ett tag. Kvällen ska förhoppningsvis spenderas med Anna och Pierre, får se vad det blir!

Imorgon ska jag och Jimmie åka båt tillsammans med två av hans jobbarkompisar, ska bli underbart! Vi ska vara vid båten i Nynäshamn imorgon vid 10 sen blir det en heldag på sjön. Så mysigt! Har aldrig träffat dom andra två förut, men det blir riktigt trevligt.


Tumblr_lld3dvrbqa1qjju2fo1_500_large

buhu :(

Jag känner mig som rubriken just nu... Blir bara sjukare och sjukare känns det som, har fruktansvärt ont i lungorna idag. Hade velat åka till vårdcentralen men det är stängt.

Det blir lungt idag igen i alla fall, jag och Jimmie åkte tills hans kära mamma i Eskilstuna igår och sov där till idag. Hade en mysig filmkväll och filmmorgon. Nu är Jimmie iväg och jobbar lite hos mammas kompis och när han kommer hem ska vi äntligen åka och storhandla. Det behövs kan jag säga. Puss!

Oh herregud

Jag mår så otroliiiiiigt dåligt idag! Känns nästan som lunginflammation... Jag har ont i hela halsen och lungorna och hostar som bara den. Men jag har legat hemma i två dagar, det här blir den tredje och jag PALLAR inte mer. Jag ska åka till Södertälje nu och luncha med Lina, vet att det är dumt men jag får tuppjuck av att ligga i den här soffan! Är supersugen på en sallad så det får det nog bli till lunch idag. Ska proppa i mig lite ipren nu till förrätt.


RSS 2.0