Nya skor och hejdå Järna.

Nu är det dags för mig att sova, upp tidigt tidigt tidigt imorgon! Nästan inatt kan man säga. Som sagt flyger jag till Luleå för att träffa Jimmies släkt, fira nyår och mysa bara. Ska bli så härligt! Får väl se om jag kommer kunna uppdatera något när jag är där, ska i alla fall fota mycket! Nu är jag alldeles slut efter all packning så nu bums i säng. Farväl Järna ;)

Slänger upp bilder på mina nya skor btw :) Puss o kram SKUMBANAN.
(Checka in sista bilden så ser min fot och min hand i bakgrunden haha, snyggt!)

  





ADIOS <3


lyckad färgning!

Puh! Färgningen blev lyckad så nu är jag brunhårig och inte sådär vidrigt orange. Så nu är jag nöjd och glad igen. Idag har jag haft en mysig dag med Jennica och Anna, och Toffe fick också vara med på ett hörn! :) Dom andra spelade TV-spel, jag ritade, vi åt mat och jag färgade håret. Sedan träffade jag mamma, gick på ett möte och sen köpte vi jättefina stövlar till mig. Mamma tror att jag ska frysa i Luleå för att det är -25 grader där... Hmm, konstigt... Så jag fick jättefina bruna stövlar :) Kan faktiskt ta och slänga upp en bild senare på dom för jag är väldigt nöjd :) Nu har vi precis ätit god tacos-middag här hemma och jag packar i slow motion. Ska ju bara upp vid fem imorgon, åka till Arlanda halv sex... Men men jag ska nog bli klar snart. Vad många gubbar det blev i det här inlägget! KUL VA :D

 

Lite halvtaskiga bilder med mobilen... Men ungefär såhär ser det ut nu! Inte så rött som det ser ut på bilden dock... Men ni kan ju tänka er :) SMAJL :D puss o hej

love you



Jag älskar dig Jimmie!





(märks kanske att jag inte kan sova så jag sitter och filurar i Paint hihi)
God natt!


min bil



Säger bara en sak: JAG HAR HITTAT MIN DRÖMBIL!
Snälla kan någon ge denna till mig!?



Tyckte att min älsklingsmustang behövde en pimpad bild snyggt va...
klicka på den här nedanför för större bild:



ÅH JAG ÄLSKAR DEN!! My precious... <3


inte glad längre

Mitt hår är helt helt helt orange... skulle ju göra en avfärgning och då blir det ju liksom orange om man hade svart innan. Men efter det skulle jag göra ljusa slingor som jag trodde skulle göra saken bättre. NEJ. Inte bra Martina. Nu är jag ännu mer orange. Hjälpte inte ens med silvershampoo... Så nu är jag sådär lagom läcker till nyår och allt. Och ska upp och träffa Jimmies släkt, ja men tjena... Nej det får nog bli brunt imorgon. Jag vågar inte ljusa upp det något mer, de kommer gå av. Gjorde redan det i luggen lite. VARFÖR HAR JAG SÅN OTUR!? Tur att jag ska vara med mina pinglor imorgon dom får mig i alla fall alltid på bättre humör. Och förhoppningsvis kan dom hjälpa mig att rädda kalufsen!
Aja, so long adios och hejdåååååå.

saknar mitt blonda fina välvårdade hår.


älskar lov

har haft världens bästa julafton, juldag och annandag. kunde inte vart bättre!
imorgon blir det mys med dom här två underbara flickorna nedanför, sen blir det luleå på tisdag.
jimmie är redan uppe så jag flyger ensam på tisdag morgon! spännande haha virriga martina själv på arlanda...



Love, Martina

Juldagen

Nu är jag färdigfixad och redo för dagen. Jag mamma pappa och Pernilla ska snart bege oss till familjen MacDonald i Tumba för en kalkonmiddag, supermysigt! Efter det så blir det utgång med järngänget. Jimmie, jag, Anna, Pierre, Jennica och Toffe. Nice! Ha en bra juldag everybody. Mors

Vår shyssta över-pimpade julgran


Mårtis mårtis mårtis...

  

GOD JUL

God jul alla glada människor, ha en finfin dag!
JULPUSS från Martina <3

åh vad jag har tråkigt

ja rubriken säger allt. jag hade ju tänkt att gå och lägga mej men sen gick alla och la sej och så blev det helt tyst för alla somna och jaha vad jag gör jag nu då... jag går och fotar lite grejer och har skittråkigt och är INTE TRÖTT längre. här är mina fina bilder. dom e skit dåliga, men de e en gullig apa i alla fall den är så liten som en tumme.

    

trötter

hur kan man vara så trött när man är ledig? jag har nu varit trött sen i fredags tror jag... men det har varit en mysig helg så jag är glad, och nu är det inte långt kvar till julafton!! jiiises vad snabbt det gått. nej jag har faktiskt ingenting intressant att skriva om så jag ska inte göra det heller. köpt en skitsnygg svart kort väst bara ska jag säga. grym. och sen har jag målat naglarna lila. så jag känner mig rättså fab. gonatt!
PUSS

FÄRDIG

ÅH gud vad underbart, nu är jag klar med allt skolarbete från den här terminen. Hade en lång restlista (som vanligt, uhm....) men nu är den avklarad! Gjort alla prov, inlämningsarbeten, läxor, analysuppgifter och rapporter. Dessutom med bra resultat! Känner mig riktigt nöjd, och nu är det bara en endaste dag kvar i skolan innan ett grymt jullov (UTAN NÅGOT SOM HELST PLUGG). Morgondagen blir dessutom en riktig chilldag, bara avslutning i aulan och fika. Sen är jag ledig i TRE VECKOR. Underbart lovely fucking wonderful!!!! Peace out little G.
Love, Martina

SNÖ

Galet väder idag gott folk! Jiiiiises, alla bussar är inställda. Tur att min man bor så nära skolan ;) slapp ta mig hem i ovädret. Nej det är inget oväder, sålänge man är inne och tittar ut, och inte tvärtom :) då är det helt ok. slänger in några bilder från mobilen för att skapa lite vinterstämning. ha en mysig dag i snön!

  

Love, Martina

nästan klar!

Har skrivit två prov idag, man vet ju aldrig såhär innan det är rättat men det kändes som att det gick bra! Nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar sen är jag FÄRDIG! Åh vad skönt. Äntligen äntligen äntligen säger jag bara. Sitter just nu i Pernillas säng och kollar runt lite på sminkgrejer, ska åka till Södertälje med Jimmie när han slutat jobbet och unna mig lite nytt smink. Jag tycker jag är värd det efter allt slit!
Love, Martina


hej mitt vinterland

lasse var kanon igår, visserligen satt jag med mössa, halsduk, flera lager tröjor och en fet jacka men vad gör man inte... allt för dej lasse! det var riktigt bra. mysigt med mami, papi, syster och världens bästa pappa-syster! det bästa var att han gjorde elegi där på slutet, trodde det var kört men ICKE. Saknade däremot änglar, annars var det så bra det kunde bli.

kors i taket vilket väder! väldigt mysigt tycker jag. tyvärr är jag fortfarande sjuk och kan inte gå ut och göra några snöänglar... sitter istället inne och pluggar inför två prov imorgon, skitkul! helt ensam oxå, och bara skit på tv. men jag blir i alla fall glad när jag tittar ut :)


     

Love, Martina


hjäääälp.

fortfarande sjuk... har verkligen ont ont ont överallt. det passar sig verkligen inte, det är inte rätt tillfälle att bli sjuk! det är ju för fasiken lasse ikväll. Men men, jag får försöka sminka över min röda näsa och klä på mig en massa massa MASSA kläder och ladda fickorna med alvedon.




Love, Martina

sjuk

japp jag är sjuk... har ont i hela kroppen, förkyld, hostar... till och med ont i munnen, jättekonstigt. säkerligen har jag feber oxå men jag kan inte ta tempen för jag kan inte andas genom näsan. vi säger att jag har feber helt enkelt, stackars mej. skulle gått ut och käkat sushibuffé ikväll egentligen med jimmie, jennica och toffe men de två sistnämnda var alldeles slut efter gårdagens party och efter att ha städat hela dagen idag, och jimmie har somnat i min säng. jag själv kan ju inte heller påstå att jag är världens piggaste... så det får bli en annan gång. egentligen har jag inte alls tid att bli sjuk nu, sista veckan nästa vecka i skolan och jag måste bli klar med en massa saker. hur ska jag orka det när jag inte ens vill äta chips... hm :/ nu är  jag sur för jag är sjuk.
host host
Love, Martina

ääääääntligen helg.

jiiiiiises, det var längesen jag längtat efter en helg såhär mycket! sitter nu och väntar på underbar fredagsmat, ska sen kolla på Idol och bara CHILLA. Lovely! Ska plugga hela helgen, inte lika lovely. Sista rycket nu innan lovet. Det efterlängtade lovet! Ska bli sjukt skönt. Idag fick jag förresten veta att jag fick VG i Psykologi A, vilket jag blev extremt nöjd med. Hade helt ärligt väntat mig ett stort IG. Men så var inte fallet så gissa om jag blev överraskad ;) heja jimmie ikväll som har handbollsmatch. och heja calle och erik! (vet inte vem ja hejar på...)

PUSS PÅ ER

 

Love, Martina

biomys

Trevlig kväll igår på SS, helt ok i alla fall. Mkt folk och bra musik! Imorse var jag och Jimmie uppe med tuppen och åkte till Västertorp(?) där laget som Jimmie tränar i handboll skulle ha match. Det har blivit mkt handboll den här helgen för mej haha, tror det var tre matcher idag och jag var helt sjukt trött. Men nu är vi hemma och har sovit i ett par timmar, snart bär det av till Heron för kinamat och biomys. Alldeles perfekt söndag.
Love, Martina

handboll

Nu har jag precis varit och kollat på mitt livs första handbollmatch. det var... intressant :p Haha, nej men det var kul att se Jimmie spela, han är grym! Blev verkligen förvånad med tanke på att han har haft uppehåll från det ganska länge. Men han var verkligen superbra. Nu skulle dom iväg och käka med laget så jag passade på att gå hem till honom, ska ta en dusch och fixa i ordning mig lite. Han spelar igen halv sju så då traskar vi upp igen. Ikväll blir det raggarklubb, ska bli jätteroligt. Var länge sen jag var där så det känns skitkul att dra dit ikväll, verkar som att det är rätt många som ska dit oxå. Ha en trevlig lördag!



Älskar dig min underbara Jimmie Carlsson!

Love, Martina

Btw, jag hade ju råfel angående Idol. Det var tur för jag var helt säker på att det var Tove och Calle som hängde löst. Kollade nämligen på programmet inatt och det hade inte varit lika roligt att se om man ändå visste hur det skulle gå. Men ha-ha, I was wrong. Wii.

trevlig kväll

Har haft en trevlig kväll på fridays, underbar mat har dom där! sen var det ju såklart trevligt sällskap :) nu är jag i alla fall hemma igen, är inte alls trött så jag ska nog sätta på en film eller nåt. man vågar ju inte sätta på tv:n med tanke på att överallt verkar det ju finnas information om idol och jag VILL INTE VETA. jag ska kolla på reprisen okej!? Och ja, jag erkänner. Jag är Idol-nörd. Men så är det i alla fall och bara nu när jag loggade in på bloggen så stod det Tove eller Calle? Vilket gör att jag mer eller mindre VET att de två hänger löst. KUL. Aja förrutom det så är jag en glad och trevlig Martina idag visst :D såhär såg jag ut ikväll om någon är intresserad.

  

Love, Martina

thank god it's friday

...i två betydelser. dels är det ju faktiskt fredag men sen ska jag faktiskt dit och käka snart med jimmie. håller på att fixa mig lite och lyssnar på hoffmaestro & chraa - highwayman. hittade en skön akustisk version på youtube, underhållande faktiskt. trevlig helg everybody!



Love, Martina

onsdag

var ledig idag, jätteskönt. åkte till jennica vid 12 och kollade på film och tog det lugnt. nu är jag hemma igen, inte direkt jättemycket att skriva... ska iväg till södertälje snart och träffa jimmie. imorgon är det skola igen... blä. jag har ingen lust på det alls, skönt i alla fall att det nästan är helg! och inte långt kvar till jullov, wiii! det blir lovely.
Love, Martina

nyfixat rum

sov hos jennica igår till idag, vi åkte väl till henne runt fem-sex tiden igår kväll.  sov sen där och sen har vi bara tagit det lugnt hela dagen, ingen av oss mådde speciellt bra idag så vi har lufsat omkring i mjukisar och sovit, kollat på tv och käkat. superskön dag det behövdes. mami och papi kom och hämtade mig nu ikväll och så åkte vi hem och jag tog direkt tag i att fixa lite i mitt rum, jag som har världens finaste rum nu måste ju se till att det fortsätter vara det. Så nu har jag (med hjälp av mamma och pappa) satt upp tavlor och hyllor och det blev gorgeous. Det ser ut som en liten butik eller något, försökte ta lite bilder men kameran och jag blev osams. Jag lägger upp några ändå men ni får ursäkta att dom är oskarpa (jag var lite darrig på handen) och lite konstiga... aaaaaaanyway, såhär blev en del av det.


-fyra stycken LACK-hyllor med lite "temporära diverse föremål"


- två oerhört schysssta tavlor. T.v: jag och Jimmie på Jimmies
student. T.h: Anna, jag och Jennica i Egypten.


- A work of art. Nej då, men en pryl jag gjorde när jag var en
sisådär 12 barre. Tyckte den passade grymt bra där. Hm.


- Jul. På något väldigt väldigt väldigt mystiskt vis så har denna
lilla varelse smygit sig in i mitt rum. Detta då helt utan mitt
godkännande. Eftersom den inte har egna ben så riktas starkt
mina misstankar mot min julfrälsta kära mamma. Vid något
mycket lurigt och välplanerat tillfälle har hon ställt in den här
julkänslospridande saken i mitt rum. Hur som helst så måste
jag säga att det är väldigt mysigt med lite julstämning så den
är faktiskt välkommen där. Och dessutom, eftersom julen
tydligt och klart är Bara Min Mammas(!!!), så vågar man ju inte
ändra på en sån här otroligt viktig del i julpyntet.

Love, Martina


RSS 2.0