Fredagsmys med bästa Anna

Hade en supermysig fredag igår med Anna, vi käkade på Sandys sen åkte vi hem till henne. Var hemma hos henne ett tag och sen åkte vi med 23 tåget till Södertälje (våra korta tålamod hade blivit testade x antal gånger under kvällen och tillslut var det fan nog) och drog till nån krog ett tag. Alltid kul att vara med Anna hur som helst<3 Ikväll blir det en lugn kväll, ska jobba imorgon på Ytterjärna på ljusfesten. Slänger in några pics från igår!


Anna och hennes vegetariska potatis


Mmm, goda bakade potatisar på Sandy's


Jag och min kyckling/curry

Love, Martina

Dags för skola

Kul kväll igår på CP, förvånansvärt pigg idag ;) nu bär det av till skolan, börjar halv tolv men åker tidigare för att luncha med syster. Ha en bra dag!

  

Love, Martina

bra helg

fredagen blev som sagt mest glida runt, vi hämtade upp kenneth sen åkte vi hem till jennica och toffe ett tag, trevligt. resten av kvällen åkte vi bara omkring, jag visade jimmie ytterjärna (wiii det finns faktiskt spännande saker att titta på i järna oxå) och åkte till salem. igår sov vi rätt länge, superskönt! på eftermiddagen träffade vi jimmies mamma och moster och åkte och fikade på röda cafét. På kvällen var det en helt oplanerad spontan fest hemma hos pierre, riktigt trevligt. idag har jag tagit det superlugnt, bara kollat på idol och fixat i ordning mig lite, jimpa kommer snart hit sen ska vi på bio ikväll med ett stort gäng för en gångs skull det blir nog trevligt. Ska se 2012, INTE jag som har valt kan jag tillägga :p
Love, Martina

thank god its friday

Och inte vilken fredag som helst! Min älskade jimmie klarade sin uppkörning idag och har därmed körkort nu! Underbaaaaaart! Så nu räknar jag med att slippa kalla försenade äckliga bussar och tåg ;) Nej, men ikväll ska vi i alla fall glida omkring lite och bara vara glada och lyssna på musik. Och helt enkelt se var vägen bär oss.

Dagen har varit helt ok, fick skjuts till skolan imorse och det är alltid skönt. Sen var skoldagen inge speciell, men den rullade på. Det gick för en gångs skull oxå rätt smidigt att ta sig hem. Nu sitter jag här nyduschad och lite hungrig, Pernilla och Erica sitter oxå här och käkar lite. Jag har inga planer direkt för kvällen så jag får se hur dagen fortsätter. Men hur som helst är det fredag och jag är på bra humör! :)

Ha en trevlig fredag allihop
Love, Martina

SKITDAG

dumma dumma tågen, dumma väckarklocka... Ja det var ingen bra dag. Men nu ska jag försöka vända den, äntligen hemma efter massa strul. Sitter och lyssnar på min irländska musik som vanligt och försöker lugna ner mig lite. Senare ikväll blir det bio med Jimmie, Jennica och Toffe. Så det blir trevligt! Vet inte ännu vad vi ska se men det blir nog bra hur som helst. Skönt att göra något kul en sån här dag, annars fortsätter den lätt i samma stil... Så nu har jag bestämt mig att det ska bli en bra kväll :)
Love, Martina

idol & rödvin, inte mycket att klaga på

Sitter just nu hemma hos Jimmie med hans två vänner, han själv har varit påväg i ca 2 timmar. Den som lever få se när han kommer :) Kollar på idol och dricker rödvin så det är trevligt i alla fall. Imorgon bär det av till Rättvik med familjen till lilla kussen Rasmus dop. Blir kvar där till söndag. Den här dagen har by far varit en av de värsta dagarna i mitt liv, vet inte varför men så är det. Nu känns det bättre i alla fall så jag är glad! :)
Jag lägger snart upp bilder på mitt nya korta hår för er som var intresserade av det! ;)
Puss och kram på alla, hoppas alla har ett trevligt fredagsmys!
Love, Martina

dumma dumma dumma

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH DUMMA DAG!!!
JAG VILL INTE HA DEN HÄR DAGEN

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Nyklippt!

Har varit en rättså bra dag, skolan var helt okej. Slutade kl ett så det var skönt. Satt kvar en stund efteråt med Lisa Amanda och Nicki och planerade lite om morgondagen då vi ska på ett litet studiebesök på Colin Leclair i Södertälje, min gamla skola! En del av vårat projektarbete. Efter skolan så tog jag och Sandra en långpromenad runt omkring i största delen av Salem tror jag ;) Det var mysigt! Hon hade sin lilla busvovve med sig oxå, en riktig gullis. Liten rottisvalp som jag inte alls var rädd för faktiskt, puh! :) Efter det åkte jag till Jimmie ett tag, sen ner till Rönninge och klippte mig. Har aldrig varit såhär korthårig förut någonsin! Det är fint men grymt ovant. Men det behövdes göra något, var trött på att se ut som ett troll varje morgon. Så nu är det uppklippt och kort. En nackdel är tyvärr att det blir mycket mycket lockigare... Hm. Pudel alltså. Men tack Gud för plattången! ;) Snart är det dags för DHW, yay! Ha en trevlig kväll alla glada :)
Love, Martina

Ledig

Grymt skönt, ledig måndag idag! Skönt med en lugn början med att komma tillbaka till skolan. Lördagen var trevlig, inflyttningsfest hos Jennica och Toffe sen ut. Men jag och Jimmie åkte hem rättså tidigt till honom. Igår på fars dag firade jag självklart pappa <3 åkte först till Jennica och Toffe och kollade på film tillsammans med Jimmie, sen åkte vi hem till mig och hade mysig middag med familjen. Åkte sen hem till Jimmie igen och sov. Nu sitter han och spelar tråkigt TVspel och jag sitter och gör allt man brukar göra på datan. Facebook, blogg och Greenday - 21 guns på youtube. Snart tänkte jag faktiskt färga håret sen får vi se vad vi hittar på. Ha en bra dag!
Love, Martina

Vinterland

Nu är Järna alldeles vitt. Skönt att slippa det fula gråa höstmörkret och få lite vinterkänsla! Snart är det dags för mig att åka till skolan, börjar 12.15. Rätt skönt den första dagen. Hoppas allting går bra, har ju inte varit där på ett tag. Sen efter skolan är det något mycket roligare, LASSE! (Lars Winnerbäck för er som trodde jag menade något annat) Ska bli jätte roligt. Jag, mamma, pappa, Pernilla och bästa faster Amanda wiiiii! Jag slänger in några bilder senare. Ska då också lägga upp bilder från i lördags som jag inte hunnit göra. Ha det bra alla och lek mycket i snön!
Love, Martina

mys måndag.

Jag är superdupertrött... :O
Vaknade vid 6 hos Laila av Jimmies klocka. Han skulle upp och köra och skulle vara tillbaka runt 8. Jag låg och halvsov dom två timmarna, slumrade till och vaknade hela tiden och drömde massa såna där konstiga drömmar ni vet. Som man drömmer när man är halvt vaken och halvt sovande. Zombie med andra ord. Sen tog jag och älsklingen tåget hemåt vid 9-tiden. Köpte med oss god frukost och varm choklad<3 Jättemysigt att sitta på tåget och äta och vara lite sömnig bredvid världens bästa kille! Jag hade haft grymt ont i magen sen jag vaknade men när jag hoppade av tåget i Södertälje Syd så var det outhärdligt, men som tur var kom min grymma awesome mami och hämtade mig. Nu sitter jag hemma och väntar på att orka med nästa kapitel i rättskunskapboken. Det går inte så snabbt för mig... Men vi har i alla fall en härlig brasa igång! Nä nu ska jag försöka läsa nästa kapitel...
Love, Martina


Oj oj oj...

...som mamma sa. Stackars mig! Vad dåligt jag mår idag... Herregud. Men man får skylla sig själv. Hur som helst hade vi en trevlig gårkväll! Började med att jag och Anna gjorde oss i ordning hemma hos mig. Sen åkte vi in till stan, mötte Jimmie och vi skulle börjat på Kelly´s men där var det tydligen 24årsgräns... Surt. Så vi åkte till Harry B James istället med en läskig taxichaufför som blev stoppad av en civilpolisbil precis när vi var framme och skulle hoppa ur. Hm. Senare kom Pierre med vänner så vi blev några fler. Vi drog sedan vidare till After, gillade inte det stället alls. Skulle nog ha åkt hem istället för att ha dragit dit, haha. Det var nog ingen som hade roligt där faktiskt. Slutade sen med att jag och Jimmie tog en taxi hem till honom och här har vi legat sen dess, i hans säng med pizza och chips. Inte alls bakis... Har mått illa sen jag vaknat, börjar gå över så smått nu. Snart ska Laila, Jimmies mamma, komma och hämta oss och så ska vi åka med henne till Eskilstuna. Åker hem imorgon på förmiddagen någon gång. Hörs då!
Love, en spyfärdig Martina :)

RSS 2.0