Min stora kärlek

Jag älskar dig mer än du anar Jimmie. Du fångar alltid upp mig.
Även om jag kanske inte visar det alltid så gör det mig glad när jag vet att du vill få mig att må bättre.
Tack för att du står ut med mig, jag vet att jag är besvärlig just nu...
Vilken tur att jag hoppade på dig och började pussa dig vid bardisken den där kvällen för ungefär ett år sen, annars kanske du hade glidit iväg. Du var helt enkelt oemotståndlig! Och är fortfarande. Tänk att vi har varit tillsammans ett helt år snart, undrar om någon trodde det? Haha, eld mot eld. Två envisa idioter. Visst bråkar vi en del, men vårat förhållande är en berg-och-dalbana. Den blir aldrig tråkig.

Snart firar vi våran ett-årsdag och det kommer bli helt underbart!
Jag har planerat något alldeles speciellt för bara bara bara dig och mig.

Tack för att du är du och tack för att du älskar mig.
När du älskar mig, då har jag allt jag behöver.
I'm yours to keep if you want to, det vet du min kärlek!

Tusen ton kärlek till dig Jimmie Carlsson
Din Martina


Mandalas




Jag och min Redbull gick ut på promenad tidigare idag. När man är på promenad i Järna kan man träffa på såna här trevliga små djur.

Snart ska jag och mamma åka till Skärholmen, hon ska köpa skor och sen ska vi till Södertälje.
Först lite mer om mitt nya intresse, har suttit i nån timme nu och målat en som jag ska ge bort till en speciell person :) här nedanför är några av de ja målat, vad tycks? Vilken är finast?



Lämna gärna kommentar!
Love, Martina

Inte igen.

Dumma dumma dumma dag. Vad jag ställer till det...
Jag har varit trött på den här dagen sen i morse och nu kan jag inte somna ifrån den heller.
Har suttit och hållt på med mitt nya beroende, mandalas, hela kvällen. Har hittat tre jättebra böcker med jättefina mönster, det blir jättefint när det är klart. Tänk att jag har tålamod med detta, helt otroligt. Men efter att hållt på i några timmar blir man (inte så konstigt nog) trött. Men att vara trött utan att kunna somna är enormt jobbigt!
Ska kika runt på the world wide web ett tag till sen ska jag ge mig på ett nytt försök att sova.

Love, Martina



Ett exempel på hur en Mandala kan se ut. Finns oändligt många olika mönster!
För den som är intresserad vad det är: http://sv.wikipedia.org/wiki/Mandala

Vänskap

men när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut
ser man allt med lite andra ögon
man övar sig och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner


Trött

Just nu har jag en sån där superkonstig känsla, är jättetrött men vet att jag inte kommer somna när jag väl lägger mig i sängen... Jag och pappa bar upp min säng i datorrummet igår, jag ska byta till det rummet nu på övervåningen. Vårat hus är ett sluttningshus så övervåningen är den våningen man kommer in i först, och det är där the action is. Jag känner mig så ensam längst ner i hörnet på nedervåningen och kan absolut inte sova där om inte Jimmie sover med mig. Så nu har vi äntligen flyttat upp min säng så jag slipper sova i en gnisslig tältsäng, härligt. Trivs bra i mitt rum, verkar inte finnas några märkliga currykryss eller annat som kan störa min skönhetssömn. Nu väntar bara den spännande förvanlingen, ska lägga upp bilder sen när det är klart. Det kommer bli underbart!
Nej, nu ska jag faktiskt försöka sova. Ska till mormor imorgon och sova över där till onsdag, mys. Härligt med lite lantliv och skog!

Love, Martina


Vad är bäst?

Vad är bäst?
- Ett projekt som är avslutat med sämsta tänkbara resultat
eller
- Ett ofärdigt projekt som man inte jobbar med, som bara hänger över en och som man inte kan sluta tänka på

Kan inte någon snälla säga något smart.
Love, Martina

på hemmaplan.

bara bara hemma just nu ett tag, ibland har man bara inte orken.

tur har jag i alla fall som har den bästa familjen, bästa vännerna och bästa pojkvännen. tack allihop, snart är jag på fötter igen, promise. just nu är mina batterier på laddning.
ville bara säga det så alla vet, ifall jag verkar off... så stämmer det.

de sista sommarbilderna från en tidig morgonpromenad förra veckan


Gröna lund

Snart bär det av till Grönan, mamma kör mig och Pernilla till Södertälje där vi tar tåget. Jimmie hoppar på i Rönninge. Ska bli skitkul, en heldag på grönan. har inte varit där sen förförra sommaren! förutom en kort visit där jag och jimmie endast åkte insane :)
Hörs sen nu ska vi åka!
Love, martina


Stendörren

Gårkvällen blev superlugn & skön. Tittade på två filmer och åt chokladpudding, mums. Jimmie ringde mitt i natten när jag låg och sov (han var nog lite salongsberusad skulle jag tro) och vi hade tydligen snackat ett tag, inget minne av det, wierd. En trött Martina helt enkelt.
Hur som helst, idag ska hela familjen Carlstedt på utflykt. Vi ska ta en liten höstgrillning vid Stendörren, jättemysigt. Har precis tagit en härlig dusch och ska börja göra mig i ordning för att sedan packa picknick-korgen.
Ha en bra lördag allihopa.
Love, martina

Stendörrens naturreservat


Det är dags för fredagsmys

Idag har varit en kort/lång dag. Bara två lektioner i skolan men otrooligt seeg... Började 10 och slutade 14, helt okej för en fredag tycker jag i alla fall. När jag satt på bussen hem så kom jag och tänka på en sak, är det inte otroligt irriterande med småfjortisar som försöker göra om sina mjukisbyxor till några sorts harlembyxor med hjälp av tusentals hårtofsar längs hela vaderna? Jag bara undrar.
Nu sitter jag här inne i värmen medan det ösregnar och är mörkt ute. För första gången känns det helt okej, efter den här veckan vill jag bara ligga inne ikväll. Äta chokladpudding med grädde och se nån bra film. Lillasyster ska tyvärr ut så det blir jag, mamma och pappa. Hade hoppats att Jimmie ville komma men han skulle spela TV-spel. Hm. Men vi får trevligt ändå, en liten mystrio :)
Så nu är det alltså dags för fredagsmys, underbart med helg.
Ta hand om er allihopa!
Love, martina


Färdigt!

Nu är jag FAN svarthårig! Inte vad jag räknade med, men blev rätt nöjd ändå.
Jimmie älsklingen kom precis och han var nöjd oxå, de va ju tur ;)

Här är resultatet, blev lite mörkt men hoppas ni ser ändå:



Love, martina

Martina goes brunett

Yes, its true. Sitter med färgen i just nu, gullisarna Pernilla & Erica hjälper mig.
Är faktiskt lite nervös, brukar inte vara det men är det just nu i alla fall... Ska färga mörkbrunt, så det blir en stor förändring från mitt ljusblonda! Men men, det blir spännande. Lägger ut bilder på resultatet senare ikväll!
Love, martina

Off to school

Jaha då var det dags för skolan.
Känns ju VÄLDIGT meningsfullt att åka dit för en lektion, möjligtvis blir det två...
Men men, jag är Duktig!
Love, martina


Försöker igen då.

Ja nu ska jag försöka få det här bloggandet och funka. Förra gången skrev jag två eller tre inlägg tror jag, kul tjej. Men min kära lilla vän Anna övertalade mig att fortsätta så here I am! Har haft en tråkig-men-skön-dag idag. Var ledig från skolan så jag låg hemma och degade, sov länge, åt frukost i sängen till Tyra Banks Show. Sedan har hela dagen bara flytit på, syster kom hem från skolan och vi har pysslat med lite olika grejer, bl.a. bakat chockladbollar och ätit pizza. Och nej, vi är inte så nyttiga av oss :)
Nu är det dags att sova, verkligen. Skulle jag vara uppe längre skulle jag behöva tandpetare till ögonen.
Love, martina.


RSS 2.0