8 dagar kvar...

Nu börjar det verkligen närma sig studenten! Jag vet inte om jag nånsin har längtat till något så här mycket.
Sitter nu och pluggar till ett filosofiprov som jag inte gjort, det sista provet! Ska skriva det imorgon på första lektionen. Lämnade in den sista fördjupningsuppgiften idag och på torsdag är den allra sista grejen, ett uppdrag i min distanskurs. Det sista uppdraget. Gud vad skönt! Så på torsdag kväll är jag KLAR med allt. Tog längre tid än jag trodde, jag hade hoppats att kunna glassa dom sista veckorna... Men men. Inga rester över sommaren i alla fall! Jag är faktiskt nöjd.

Har för övrigt haft en trevlig helg, i fredags blev det hemmaplan med filmmys. I lördags var jag och Lina hjälpredor på 50-årsfest, fram tills ungefär 12-tiden då vi kunde slappna av och ta en öl vi med. Det var riktigt kul, roligt att vara på samma fest som mamma och pappa och sen var det kul att få tid med Lina<3 Igår träffade jag Jimmie som varit på handbollsläger hela tiden, så han kom hem till mig och vi hyrde film, "Sin nombre". Den var ok men skitdåligt slut.

Idag har jag tagit sovmorgon, hade inga lektioner i skolan. Satt och pluggade fram tills den enda lektionen som var svenska. Min kära studiehandledare var så gullig! Hon hade under det senaste året samlat på sig böcker som hon gav till oss elever i present. Varje bok passade till varje elev och hon hade en motivering till varför vi fick just den boken. Jättesnällt verkligen hon är bäst. Sen hade vi avslutningsfika :) Senare åkte jag och Pernilla till Huddinge där vi skulle ha alternativ idrott på Friskis och Svettis. Vi körde ett afrodans-pass! Skit kul! Men eftersom man bor i Järna så var vi väl hemma vid 9-tiden. Perfekt. Nu är det dags att sova!



Härligt!

Hade en alldeles underbar dag igår. Var på Stockholmsvandring med klassen hela dagen, alla hade läst en varsin stockholmsbok och valt en plats ur boken som vi gick till. Jag och Nicki hade Vitabergsparken och tydligen var det väldigt off från alla andras platser... Så det blev en redig promenad. Men det var mysigt, fint väder och varmt. Efter promenaden gick alla hem till vår studiehandledare Josefin på fika. Det var också trevligt. Sedan åkte jag och Lisa till medis och satte oss på en uteservering och drack ett par öl, underbart! Det var ganska mycket folk och alldeles soligt. Det hade blivit lite kallare men det var ändå riktigt nice. På kvällen träffade jag Jimmie och så åkte vi till Södertälje där vi mötte Lina och David. Vi gick till kanalen där vi fastnade resten av kvällen. Vi satt och drack lite och lyssnade på musik, mycket skratt. Mys mys mys <3











hemmaplan

Usch nu är jag sjuk... Dålig tajming! Jag har en del kvar att plugga men mitt huvud håller på att sprängas.Sen är det ju skitkul att jag måste åka till skolan tills klockan fem och gå på alternativ idrott... NOOOO. Jag orkar inte men men måste man så måste man. Snart kommer Pernilla lilla hem i alla fall det är trevligt. Jag har sovit så sjukt dåligt inatt, drömt så konstiga drömmar! Och vaknat hela tiden. Nä ja ska kolla runt på internet nu :) puss

Dödsförkyld!

Helt plötsligt blev jag bara JÄTTE förkyld! Usch inte alls skönt. Sitter och snuvar, och vi som skulle på den nya grekiska restaurangen i Järna ikväll. Jag, mamma, pappa, Pernilla och Jimmie skulle dit och äta men nu fick vi hämta mat istället... Det blir ju självklart gott det med, men det hade varit mysigt att sitta på restaurangen. Jag sitter i soffan med tusen näsdukar runt mig, jag känner mig lite som han i reklamen som är dränkt i näsdukar...

Har haft en mysig helg i alla fall, i fredags var jag ute med fyra härliga tjejer. Tyvärr kom vi inte riktigt till krogen för vi visste inte vart vi skulle gå och med fem tjejer kan det vara lite svårt att komma överens haha. Men vi hade mysigt i alla fall, vi satt på söder och hade det mysigt. Igår kväll var jag och Jimmie hemma hos Sandra och Rikard och grillade det var riktigt mysigt. Sedan blev det en promenad i hällregnet till centralen och nattbuss till jimpa. Sov till klockan två idag! Det behövdes nog.



dags för mat! kommer fler bilder sen. toodles!

Dags för galej

Nu har jag i alla fall hittat på något roligt med håret, det händer nästan aldrig. det brukar liksom bara hänga, men nu slängde jag ihop nåt som i alla fall ja tyckte va snyggt vad tycker ni? :)



Dags för att åka till Södertälje och möta Jimmie, gå på bolaget sen till världens bästa Anna och sminka mig och sen in till stan med brudarna wiiii :) Fick nyss ett pepp-sms från Miriam, så nu är jag taggad. ikväll då jävlaaaar blir det röj :D

Bilder från igår

Vilken härlig dag jag hade igår! Skrev ju om min underbara morgon. Efter den åkte jag till skolan där vi bara hade en lektion, ashärligt. Sedan gick jag, Lisa, Amanda och Nicki till kolgrillen i Rönninge och käkade lunch. Jag tog kyckling souvlaki med ris men blev besviken, trodde det skulle va godare :( men min kalla öl i solskenet på uteserveringen var däremot underbar. alldeles perfekt. sedan åkte jag och Pernilla till Södertälje och satte oss vid maren med en isfrappe och chillade i solen innan vi gick och försökte hitta några skor till mig, men jag hittade inga tyvärr. Senare åkte jag till Salem och träffade min älskade Jimmie, vi gick och köpte några cider och satte oss vid en mysig park i några timmar tills solen började försvinna, då gick vi till honom.

Ikväll blir det utgång med ett helt gäng härliga brudar, först ska vi nog skapa lite nostalgi och titta förbi rix fm festivalen som förr i tiden ;) sedan ska vi ut någonstans. Det blir alla tiders! Men innan det ska jag hoppa in i duschen efter en svettig (!) promenad och åka till bolaget, sedan fixning hemma hos annapanna.

Här kommer lite bilder från igår


lisa och nicki på kolgrillen


amanda och jag på kolgrillen


äcklig mat, god öl


söta pernilla vid maren


jag vid maren

helt underbart

Vilken morgon jag har haft! Jag är otroligt morgonpigg på sommaren, så jag vaknade först vid 6-tiden trots sovmorgon. Låg och vred och vände mig ett tag sedan vaknade jag klockan åtta och då kände jag hur min kropp skrek av överskottsenergi. Så då satte jag på mig joggingskorna och gick ut på en snabb morgonpromenad i ca 40 minuter. Det var grymt skönt! Knappt några människor ute och 20 grader varmt och sol. Kunde inte varit bättre. När jag kom hem körde jag ett litet morgon-gympa pass, duktigt va? Körde lite armhävningar och sit-ups och lite blandat. Sen tog jag en dusch och när jag var klar så hade Pernilla vaknat också. Så vi gick ut på balkongen och åt frukost i värmen. Nu ska jag fixa mig i ordning och sen bär det av till skolan. Har bara en lektion idag, grymt! Efter den blir det lunch på kolgrillen förhoppningsvis med Amanda och Nicki, mys!
Goodbye, ha en bra dag! :)


älskar morgonen på sommaren <3

tokigt trött

Oj oj oj vad duktig jag varit idag! Imorse satte jag mig, målmedveten som aldrig förr, vid datorn för att göra ett "uppdrag" i min distanskurs. Detta var det andra uppdraget av fyra totalt. Jag fick g- på mitt första uppdrag så nu jäklar tänkte jag, nu ska jag vara duktig och få ett bra betyg på denna uppgiften. Jag skrev väl ungefär hälften av frågorna tills jag kände att det var dags för lunch. Jag sparade uppdraget och började göra lite mat. Något som är bra med distanskursen är att man kan göra uppdragen hur länge man vill, och ändra i det innan man skickar det till läraren. Och under tiden sparas det på hemsidan. Eller rättare sagt, det SKA sparas. Men när jag ätit upp min lunch och var redo att säga igång igen så var hela jag nära på att explodera när jag upptäckte att alltid i uppdraget var borta!! Jag HADE faktiskt sparat, vet att jag är klumpig men nu var jag riktigt noga med det BARA FÖR ATT DETTA INTE SKULLE HÄNDA. Jag var galen i några minuter men sen, kors i taket, samlade jag ihop allt tålamod som fanns i min icke-tålmodiga kropp och BÖRJADE OM! tänka sig. Jag är väldigt väldigt väldigt stolt.

Efter det skrev jag klart mitt fördjupningsarbete i psykologi, det blev rätt bra tror jag. Så det är också inlämnat, nästan en vecka innan sista datumet. Frontermappen stänger 23:59 oftast på sista inlämningsdagen och jag skickar nästan alltid in mina arbeten tidigast 23:00 ;) alltid i sista sekunden. Men nu är jag ON FIRE! Galet. Jag har dessutom börjat med mitt tredje uppdrag i distanskursen. Jag har inte alls mycket kvar att göra och om tre veckor minus en dag tar jag studenten!!! WOOOO!

Men nu kände jag att all energi bara rann ur mig. Det verkligen kändes. Mina ögonlock bara hänger och jag känner mig helt slut. Jag höll på med mitt uppdrag men märkte hur hjärnan ropade STOPP! det var verkligen så, från ena sekunden till den andra så kände jag att NEJ, nu kan jag inte få in något mer i huvet. Så nu ska jag förhoppningsvis kolla på Desperate Housewives från igår om jag lyckades spela in. Annars blir det kudden. God natt!

såhär trött är Martina nu.

"Ledig" onsdag

Ja idag är jag ledig men har suttit och pluggat hela dagen... Nu bär det i alla fall av till Södertälje för en fika med Jennica några timmar! En paus i pluggandet i alla fall det är skönt ;) bye bye.

  

4 dagar ledigt!

Väldigt skönt, ledig idag och imorgon från skolan. Lovely! Skulle precis ha åkt iväg till Södertälje för att träffa Lina och Anne och ätit lunch men Lina hade tyvärr blivit sjuk så det blev inget det var synd. Så nu försöker jag hitta på något annat att göra, min kära pojkvän ligger väldigt bakis i sängen och är inte speciellt vaken alls. Får väl hoppas att han vaknar till liv snart så vi kan hitta på nåt kul!

Igår var vi hemma hos Jimmies chef och drack lite på deras uteplats, herregud vad kallt det var. Jag satt och skakade i flera timmar, vi drog väl vid elva tiden och då gick vi hem till Jimmie och sov här. Jag är sugen på pizza nu! Mmmm eller godis o chips hihi men nej nej inget sånt onyttigt. Ska väl äta sallad eller nåt, yummi...
Ha en bra dag toooooooodles!


Jakten är ÖVER!

WIIIIIII :D Jag och Jimmie har precis varit på visning på en lägenhet i Bremora och vi fick den!! WOHO!
Skitfin skitmysig 1,5/2:a i ett lugnt område skitfint helt perfekt :D
Var bara tvungen att skriva det nu på direkten! Wooo nu blir det fira med en öl :)


Jag och Jimmie just nu :D

Jakten fortsätter

Idag ska jag och Jimmie på lägenhetsvisning igen, och imorgon ska vi på en också. Det gäller att vara aktiv men det är faktiskt väldigt svårt att hitta lägenhet, mycket svårare än jag trodde. Hoppas vi får tag i någon snart bara!

Ska fixa mig i ordning alldeles strax och sen ta tåget till Rönninge där Jimmie hämtar mig och så åker vi iväg till visningen. Har verkligen ingenting mer att säga idag men det är sol i alla fall. 12 grader står det på termometern men det känns mycket kallare... Well well, ska i alla fall gå till tåget det känns ju lite hurtigt i alla fall. Har träningsvärk men den ska jag traska bort! AJ nu nös jag det var inte skönt för magen!

Toodles :)

Nya tag!

Godmorgon! Nu är det en ny vecka och nya tag. Förra veckan började jag litegrann med att träna och promenera och äta nyttigare. Men den här veckan ska det bli ordentligt! Igår kväll var jag och Jimmie ute och gick och sen körde jag ett träningspass hemma innan jag gick och la mig. Man behöver ju faktiskt inte ett gym det går skitbra på hemmaplan! Lite armhävningar, sit-ups, kissande hunden m.m. Nu jäklar!

Har för övrigt haft en bra helg förutom i fredags när allt blev pannkaka... I lördags skulle jag och Jimmie ha åkt till Lina och David och förfestat där sedan gått ut men vi hade inte råd. Så det blev en lugn kväll hemma hos mig med middag och sen tvmys, det var skönt faktiskt. Igår åkte vi och käkade lunch på Tapco (onyttig dag igår haha. men BARA igår) och sen svängde vi förbi Lina och David på te. Oj vad vuxet det lät! Men det var mysigt.

I lördags på dagen var jag och Jimmie och Jimmies mamma Laila på en visning på en lägenhet i Södertälje. Den var fin men för stor och för dyr. Dessutom ville killen hyra ut till någon som kunde köpa möblerna och då var det tyvärr kört. Men jag och Jimmie fortsätter leta som galningar och på tisdag ska vi faktiskt på en visning till i mina gamla Tumbatrakter!

ÅH vad trött jag är, vaknade för en timme sen när Jimmie gick upp och kunde inte somna om. Så nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå. Ska vara på Sydpoolen kl 8 och köra livräddning med idrotten det blir roligt! Tur att Pernilla går på samma idrot så jag inte behöver åka dit själv :)

Resten av dagen blir det skola till klockan fem sen efter det ska jag träffa Jennica och käka på Nancys, mys!
Toodles :)

Lägenhetsjakt!

Hela dagen idag har gått åt till att leta efter lägenheter. Jag vaknade runt halv tio (ledig idag igen, wiii!) och satte mig direkt vid datan. Sökte lägenheter och anmälde intresse till ett antal. Vid tvåtiden åkte jag in till Södertälje för att gå till kommunhuset och hämta lista på privata hyresvärdar. Kom hem och nu har jag och Pernilla lagat kanonmiddag. Cous-cous med massor av grönsaker och fetaost, med stekta brödbitar till med vitlökssmör på. Mums! Ikväll ska jag vara med Jimmie, Sandra och Rikard om nu Jimpan kan ringa någon gång... Han har ingen telefon och jag börjar bli lite stressad :p men men. Här är ett kort på vår fina middag:



Lite sen men här är bilder på mig och Lina från i onsdags :)



Trevlig helg!

helt underbart

Oj vilken skön dag! sovmorgon igen, och det är världens finaste väder ute.
Hade en väldigt trevlig dag igår med Lina gullisen. Vi käkade först lunch på Milano, sen gick vi till en salong där hon skulle fixa naglarna. Efter det gick vi tillbaka till Milano och fikade :) Senare åkte jag till Salem och träffade min Jimmie som jag inte sett på några dagar så det var mysigt!
Snart ska jag gå till skolan, slutar sen halv fyra och då ska jag träffa Jennica. Det var faktiskt länge sen vi sågs så det blir trevligt. Tar nog en fika i Södertälje vi också ;) Ikväll blir det satans massa plugg... Men det tänker jag inte tänka på ännu jag ska njuta av den här fina dagen! Ha en bra dag :)


guuuuud vad mörkhårig jag varit... hittade den här bilden på jimpas dator. hjälp! nästan svart ju.

Ledig imorgon

Har haft en skön dag med hyfsad sovmorgon, sen en bra dag i skolan förrutom Chili con carne till lunch. Sista lektionen var dans och jag, Pernilla och Nicki gjorde en egen koreografi ;D vi var helt enkelt grymma på det där. Efter skolan träffade jag Anna. Hon lagade god pastasallad till oss sen tog vi en promenad. Nu har jag pluggat och kollat på Desperate Housewives. Imorgon är jag ledig och då ska jag luncha med Lina wii :) men eftersom jag är ledig imorgon så vill jag gärna ta vara på det och vara uppe lite sent ikväll. Men jag är så sjukt trött så det blir väl samma tid som alla andra kvällar... Gonatt.


Jag säger hej!

Vilken underbar dag det är :)
Oh så skönt, sovmorgon och massa tid på mig. Sitter i morgonrock i köket och pysslar lite med digitalkameran, väntar på att bli lite sugen på frukost. Ska ta bussen som går om ca en timme och det är världens finaste väder ute. Termometern säger 14 grader nästan, woho! Vilken hetta.
Har haft en fantastiskt bra helg. I fredags åt jag och Jimmie middag hemma hos mig och fixade lite. Sedan åkte vi till Salem där vi spenderade kvällen med Jimmies vänner. I lördags skulle Jimpan jobba så jag åkte hem och tog det lugnt och sov lite, fixade i ordning mig och mötte honom i Södertälje runt halv sex tiden då vi skulle till Lina. En jättetrevlig kväll hos Lina hade vi, beställde pizza som grabbarna fick hämta medan vi tjejer satt kvar. Satt och förade där tills klockan elva då vi tog en taxi till hamnmagasinet. Kvällen slutade med efterfest senare hemma hos Lina och David, satt och snackade till fem tiden och somnade sedan i soffan. En riktigt trevlig kväll med massa trevliga människor! Tack Lina <3
Gårdagen var en riktig söndag, väcktes då i Linas och Davids soffa av en pigg Jimmie. Vi smög oss därifrån eftersom vi skulle passa en buss och inte ville väcka dom. Så vi gick till Nancys och käkade frukost och sen bussen till mig. Resten av dagen spenderade vi här och som alltid var vi parkerade framför tv:n klockan åtta till wipeout. Eftersom helgen inte hade gett mycket sömn så blev det tidigt i säng det var riktigt skönt faktiskt.

Snart ska jag åka till skolan och efter skolan blir det promenad med den alternativa idrotten. Ikväll blir det nog bara till att plugga, buu. Men imorgon ska jag träffa Lina de blir mysigt.


RSS 2.0