Askonsdag?

Väldigt konstigt, men jag minns från lågstadiet att onsdagen i påsken heter askonsdag. Ingen aning om varför...

Idag har jag varit på gymmet, blev väl ca två timmars träning. Körde hela kroppen idag och det kändes jättebra, trots att jag bara tränat ca 3-4 veckor så märker jag faktiskt en skillnad, kan jogga nu istället för att gå fort och jag orkar mer och längre. Härligt med resultat!

Snart kommer Anna hit som fyller år idag! Grattis världens bästa ANNA ♥
Vi ska hitta på något roligt, känner i alla fall för att vara utomhus. Igår var jag ute från halv elva på förmiddan till halv elva på kvällen. Så underbart att slippa sitta inomhus längre! Man blir fri och glad!

Ikväll ska jag påskpyssla hemma i Järna med mamma och mormor. Jag älskar att pyssla! Ska ta med mig kameran så jag kan fota vad vi lyckas med :)

Imorgon ska jag och Jimmie vara med David och Lina, och äntligen boka London-resan! Det blir en heldag med cider och middag och uteservering och mys. Hoppas på bra väder imorgon alltså.

Känns just nu som att jag är mitt uppe i ALLT, allting händer på samma gång och det är underbart. Det händer så mycket roligt just nu och jag njuter av det mesta, jag älskar't!

Passiv

I know, det är underbart väder ute. Varmt till och med. Men idag ville jag inte göra nånting, så det har jag inte gjort heller. Eller jo, jag har diskat och plockat i ordning och bäddat. Annars har jag legat i soffan med värmefilten och täcket och tittat på skit på TV. Jag tyckte faktiskt det var skönt! Och jag tänker inte få ångest för att jag har gjort det jag kände för idag.

Helgen var suverän, fredagen var otroligt mysig på Ceasar's och middag hos Camilla var också lyckat. Riktigt trevligt! Igår var min svullar-dag, den enda dagen i veckan jag får äta onyttiga saker. Laddade upp med godis och chips med dipp, och tittade på Jersey Shore. En trevlig söndagkväll också alltså.

Idag har jag och Jimmie varit tillsammans i 2 ½ år.  Jag ska laga tacos till oss och göra fint hemma. Jag kanske är lite töntig men jag tycker om att fira oss :)

Nu ska jag strax ge mig iväg till affären och handla lite.

Lördag 16/4

Hade en riktigt trevlig kväll igår med härligt sällskap. Var ju först med Lina och senare kom David och Jimmie och då begav vi oss ner till Södertälje. Kvällen spenderade vi på Ceasar's, dit även Pernilla, Simone, Ofelia och Erica kom och gjorde oss sällskap :) Blev en rätt tidig kväll då Jimmie o David skulle jobba idag och Lina hade ett prov.

Vi sov som sagt hemma i Järna, det var mysigt som alltid. Åkte vid ett-tiden idag till Södertälje och inhandlade lite vin inför kvällen, hann även med att träffa Lina en snabbis. Jag tror jag skrev igår att det skulle vara tjejmiddag hos Camilla ikväll, men det hade jag fått om bakfoten för det är tydligen lite blandat. Så där ska jag infinna mig om ca en timme, det ska också bli trevligt! Dom funtar på utgång sen men jag tror inte jag kan följa med faktiskt, fattig som en kyrkråtta för tillfället....

Nu är det dags att göra mig i ordning.
Ha en trevlig lördag!

Härlig fredag

Sitter nu hemma hos Lina, hon duschar och snart ska vi laga lite wok till lunch, mums! Har hjälpt henne lite med pluggandet och senare kommer våra pojkar då bär det av till någon härlig uteservering och lite öl. Så härligt med vår! Äntligen ♥ Den är så efterlängtad varje år och man glömmer lätt bort hur underbart det är när solen tittar fram och man slipper frysa.
Jag och Jimmie ska inatt sova hemma hos mami o papi i Järna, sen ska jag spendera morgondagen med kära syster. Hoppas på sol så vi kan glassa på balkongen hela dagen! På kvällen är jag bjuden till Camilla på tjejmiddag, det är en jobbarkompis från Ica. Ska bli riktigt trevligt! Och på söndag blir det körkortsteorilektion mellan 14 till 18. Så det blir en bra helg!
Jag tror jag är gladast i världen över att det blivit vår! Sådeså :) mys mys mys ♥ just love it.
Ha en trevlig helg!

Vår på riktigt!

Vilken underbar dag det varit idag! Solen har lyst hela dagen och det har varit varmt och skönt. Jag var på en snabb promenad idag och tog en sväng som jag inte gått på ca en och en halv vecka. Sist jag gick där var det fullt med is och snö på vissa ställen, och jag halkade mest omkring. Idag var ALLT borta! Fåglarna kvittrade och det var helt torrt på marken. Gud så härligt! Man märkte också vårstämningen på Facebook, var och varannan status handlar om uteserveringar, glass, öl... Mysigt! Äntligen vår! ♥



Det fina skåpet var förresten tyvärr sålt... Bummer :(


Morrn!

Jag försökte verkligen sova ut idag, för det här är den första dagen sen jag 'blev ledig' som jag inte har en endaste liten grej inplanerad. Hade tänkt sova till typ tolv. Men min kropp vill bara inte det längre! Jag vaknar vid sju-tiden sen ligger jag och halvsover och tvingar mig själv att sova fram tills kl nio. Efter det går det inte bara att sova mer! Irriterande. Men jag tänker i alla fall inte gå upp ur sängen på ett tag.

Om ca två och en halv månad så flyttar jag och Jimmie till vår alldeles egna lägenhet, våran fina trea på 78km2 med balkong :) Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar! Vår egen lägenhet som vi får bo i så länge vi vill och måla om och spika upp tavlor! Ofattbart. Satt uppe inatt och kollade lite inspiration, här får ni lite smakprov på hur vi ungefär vill att det ska se ut.


ungefär denna färgen i sovrummet


en sån här hade varit trevlig att ha på balkongen, kanske?






denna färgen har vi kommit överrens om att ha i vardagsrummet

Här nedanför är ett skåp som jag hittat på blocket som jag SÅ GÄRNA vill ha. Jag vill använda det som linneskåp i sovrummet, jag tycker det är helt underbart. Vet inte än vad Jimmie tycker :p Men jag hoppas han gillar det, i så fall är jag beredd att ta mina sista pengar o köpa det ;)

glada strumpor

Idag har jag och Katta pluggat körkortsteori och varit duktiga :) Efter det tog vi en sväng till Södertälje för ett besök på Downtown och lunch på Nancy's. Träffade sen Sandra i Tumba för en mysig fika. Nu är jag hemma igen och har fått både Veckorevyn och Cosmo, så nu ska jag ha lite egentid i soffan. När Jimmie kommer hem lite senare blir det middag hos hans moster Camilla :)

Här får ni en kanske ointressant bilder på alla strumpor jag köpte igår men jag tyckte dom va så himla söta. Jag älskar att ha fina färgglada strumpor på fötterna, och man visar ju fötterna utan skor lagom mycket så jag tycker inte det blir för mycket. Idag har jag Pongo på fötterna till exempel :) Och ja, strumporna är från barnavdelningen...



Sen sa jag ju att jag köpte en överraskning, det var dom här fina skorna :) Han blev störtnöjd.



Ha en trevlig kväll!

Dags för ett blogginlägg!

Hej vänner, nu var det grymt länge sen jag skrev. Sen jag började på Ica har jag knappt haft någon fritid och verkligen inte orkat med någonting. Men nu har jag sagt upp mig och varit ledig de senaste två veckorna. Har tagit igen förlorad tid med vänner och min älskade pojkvän! Det känns otroligt skönt måste jag säga. Trivdes bra på Ica men jag var endast ledig varannan helg annars jobbade jag jämt och jag hade ingen egentid alls. Så nu är jag fokuserad på tre saker; körkort, träning och matte B som jag håller på att plugga upp. Känns helt lagom som sysselsättning och jag mår väldigt bra just nu! Ser fram emot våren och sommaren tillsammans med familj och vänner, har även en kommande Londonresa på G tillsammans med Jimmie, Lina och David. Livet leker!

Idag har jag varit med Jennica, vi har hängt i Södertälje lite. Gått runt i affärer och käkat lunch. Jag köpte lite nya söta strumpor eftersom tvättmaskinen käkar upp alla. Sen har jag köpt en överraskning till min älskling! Kommer bilder sen. Blev precis hemskjutsad av Tobbe och Jennica, nu ska jag göra i ordning här hemma och sen laga lite mat. Är ju hemmafru numera ;)



RSS 2.0