Har tröttnat på att blogga

men ni får en bild :)



Bara för att jag älskar min Jimmie så oerhört mycket <3
Just nu ligger han och snarkar litegrann i sängen och jag sitter bredvid :) Vilken tur jag har <3

Mmmmmmhh...

...låååångsam idag. Gosigt. Hade en trevlig kväll igår, Pierre Anna och Chris kom hit och vi spelade lite spel och hade det trevligt. Lite senare bestämde vi oss för att gå ut men både Jimmie och Pierre skulle jobba så dom kunde inte följa med. Vi drog först till Sailors Grave, där det var helt okej, vi hade då också träffat Jennica, Amanda och Johanna.

Sen traskade jag och Anna bort till Flamingo där vi spenderade resten av kvällen. Jag har aldrig varit på ett sämre ställe! Synd, för det hade verkligen potential, väldigt fint och mysigt. Men det börjar med att garderobspersonalen är allmänt störiga, låter oss inte hänga in våra jackor trots att vi stått i kö. Vi fick stå ytterligare 20 minuter, längst fram i kön, bara för att vänta på att andra skulle hämta ut sina jackor. Tillslut fick vi hänga in våra jackor, och då skulle vi ner på toa. Det är jättelång kö, och efter tio minuter så börjar folk bli irriterade på den som är inne på toan. Någon säger till vakten, som låser upp dörren utifrån. Det visar sig att det inte bara är en där inne, utan en kille och en tjej. Mer behöver jag inte säga. Vakten stänger igen dörren snabbt igen, och säger om dom inte är ute om två minuter så slänger jag ut dom. HALLÅ!? Släng ut dom på en gång, dom får väl gå nån annanstans!? Vidrigt ställe. Det var dessutom den vidrigaste toaletten jag varit med om. Annars var det trevligt, trevliga människor och jag var glad. Träffade på älskade syster där också så det blev ju ännu bättre.

Idag är jag ledig och ligger och latar mig i soffan, riktigt skönt. Ska dricka lite orientaliskt kanel-te och mysa, sen ska jag till Heron med mamma pappa Pernilla och Jimmie. Vi ska se den där nya med Angelina Jolie och Johnny Depp. Det blir middag där också, jag är sugen på thai eller indiskt... Hmm. Får se vad det blir. Ha en bra torsdag!

Sen uppdatering

Nyårsafton
Det blev minst sagt en ovanlig, men trevlig, nyårsafton. Jag och Jimmie hade en mycket härlig middag hemma först för oss själva. Jimmies kompis Rikard kom hit med några vänner från Polen, så det blev engelska största delen av kvällen. När klockan började närma sig tolv åkte vi in till stan och tittade på fyrverkerier vid Slussen. Jag och Jimmie tappade bort alla men det blev en mysig nyårskyss inne i min stora luva i snöstormen bland allt kaos och folk. Vi bestämde oss för att ta en taxi till Älvsjö för att vi inte orkade med allt folk som skulle ta tunnelbanan. Men vi kom inte till Älvsjö utan bestämde oss istället för att lyxa till det och åka till ett hotell. Vi hamnade på ett hotell på Långholmen som varit ett fängelse för många år sen, riktigt mysigt. Så nyårsdagen började med en härlig frukostbuffé i gårdagens partykläder, det var en väldigt trevlig början på det nya året.


Nyårssminkning


Nyårsklänningen, ett riktigt kap från H&M

---

Idag är jag hemma, mår inget vidare. Så jag har legat i soffan hela dagen, tittat på dålig TV och kollat allt intressant man kan hitta på Internet. Ska fortsätta ta det lugnt och ladda inför jobb imorgon, tur att jag har nya mysiga tekoppar och två bra böcker, alldeles lagom ansträngande chic-litt för en dag som denna.


RSS 2.0