saturday

igår kväll var jag och jimmie på bio och såg den nya filmen Green Zone som hade premiär. Det var rätt mycket folk och filmen var helt okej. jag är inte jättemkt för krig och action men som sagt helt okej, åt god thaimat också det var trevligt :) snart ska jag till jennica och fika eftersom hon fyllde år i torsdags, mysigt! ikväll blir det partej någonstans.
simma lugnt!




nypiercad

äntligen pallrade jag mig till downtown och gjorde min fina öronpiercing :) vad tycks?
hade så tråkigt idag men som tur var så skulle nicki pernilla lisa och amanda ses och fika så jag hakade på dom. har gått lite i affärer och piercat mig och käkat. nu ska jag göra mig i ordning sen blir det utgång ikväll tillsammans med pernilla och vänner.  så nu ska jag fixa i ordning mej!


lite lång stav men den ska bytas om sisådär fem veckor

what's left of the flag

härliga lov! sitter hemma hos jimmie i min ensamhet och har det allmänt slappt och skönt. sitter och lyssnar på flogging molly - what's left of the flag, helt underbar låt. tyvärr har jimmie den som alarmsignal på morgonen, och han snoozar med 3-minutersintervaller x antal gånger på mornarna... så introt har lite dåliga vibbar. idag ska jag träffa jennifer, en gammal kompis från tumba som jag inte har träffat på evigheter! så det ska bli jättekul. skönt att det börjar bli lite varmare nu, jag längtar som en TOK till våren!!
hoppas alla har en trevlig sportlovsvecka!


bild från i somras titta vad härligt med gröna blad och blå himmel! bara att hålla ut...

RSS 2.0