Skärholmen

Idag ska jag, pernilla och mamma åka till skärholmen. Jag ska faktiskt byta tillbaka min glittriga tröja och sen förhoppningsvis hittar jag något annat istället. Sen kommer ju min älskling hem idag! Wiii :) Han kommer nog ikväll någon gång, längtar! Det var i söndags vi sågs sist, inte så jätte länge men ändå. Sitter fortfarande och lyssnar på irländsk musik, söker igenom hela youtube. Jag tror jag är fast! :) Ha en bra dag everybody.
Love, Martina

Resultat

Innan det blir kakor så måste dom vara små bollar

några små sötisbollar i närbild

Färdiga drömmar

min fina mamma

Nu bär det av till mormor!
Love, Martina


Drömmar, drömmar, drömmar

Våra kakor blir awesome! Håller på att baka för fullt just nu. Fick precis smaka en och dom blir grymma, min mamma är drömbakaren nummer ett helt enkelt! Snart blir det kalas hos mormor, mysigt.
Lägger upp bilder på kakorna senare.
Btw, lyssnar just nu på Pogues - Fairytale of New York. Helt grym låt. Efter jag såg min favoritfilm PS. I love you så älskar jag verkligen den musiken. Jimmie hade en hel mapp full med irländsk musik, och jag gillar det verkligen. Men tyvärr är ju han i Eskilstuna just nu så jag kan inte få musiken från honom... Om någon har några tips på artister eller band som gör sån musik får ni gärna tipsa för jag kan inte så mycket, men jag vill bara höra mer, mer, mer!
Love, Martina


Love you





Genom regn och sol är jag din.
Love, Martina


Mitt nya rum

Såhär ser det alltså ut i mitt nya rum som pappa målat och gjort så fint. Jimmie älsklingen hjälpte till med fondtapeten, som dessutom var en julklapp till mig från honom. Det är helt underbart nu, precis som jag ville ha det! Nu fattas det bara lite hyllor och tavlor som jag ska sätta upp så fort jag får tid. Eller tja... lust rättare sagt. Jag vill ha gott om tid på mig för det för det är så kul att fixa med. Det får nog bli på söndag.







Min grymma fondtapet som Jimmie gav mig i julklapp. Den är så jag, tack älskling!



Burkarna har jag gjort själv med konservburkar och lite scrapbooking papper, omslagspapper, lim och omsorg!
Ni ser även min väldigt mogna och vuxna princess-dagbok som ligger där på hörnet.



Min garderob på hjul till de kläder som absolut måste hänga, de viktigaste byxorna och... YES! Min paljettröja ;)

Min fina skohylla. Denna underbara lilla möbel är faktiskt egendesignad, ihopsnickrad av mig (lite), Jimmie (nästan allt) och Anna (slipade dom där runda pinnarna).

Sist men inte minst, en bild på den stolta ägarinnan till världens finaste prinsessrum. Okej, den här bilden passar inte in. Men vet ni vad, jag hade rosa hår där i somras! GRYMT VA!?

Love, Martina


Grym gårkväll, grym dag idag

Filmen igår var kanon! Långt över förväntan. Den höll faktiskt samma klass som boken, om inte högre. Gud vad tårarna rann, biosalongen var inte den bästa platsen att se den här filmen. Publiken snyftade i kör och det gick nog åt en och annan näsduk därinne. Jag ger den 4 av 5, inte många filmer är femmor men fyror är ju sällsynt också. Så det är ett väldigt bra betyg. Hade en jättemysig kväll med mamma och Pernilla, gick först och handlade lite sen åkte vi som sagt till Heron. Det blev grekisk kolgrill, inte vad jag hade planerat. Av någon konstig anledning faller jag alltid för Pernilla-trycket. Jag har fått för mig att jag måste välja det hon väljer. Annars blir jag extremt avundsjuk. Och eftersom hon var bestämd på kycklingspett med pommes och tsatsiki så var det alltså vad jag också fick äta. Men det var toppen. Myskväll!

Idag vaknade jag väldigt sent, men det var skönt att få sova ut. Vaknade vid 12-tiden tror jag. Eller rättare sagt var det då jag vaknade till liv och fick krafterna till att titta på klockan. Gick mest runt hemma sen, kollade på inspelningen av gårdagens DHW. Lockade sen håret för att fördriva tiden till att min PINGLA ANNA PANNA skulle komma :) Hon kom till mig runt fem, vi pratade och käkade lite nudlar sen tog vi sju tåget till Södertälje och tog en fika på gamla vanliga Wayne´s. Skärpning med cookiesen säger jag! Usch, torris. Men det var mysigt, snackade om allt och alla och hade det allmänt trevligt :) Tog kvart i nio bussen hem och nu sitter jag här. I lillasysters rum. Med lillasysters dator. Tack för lånet sis! ;)

Imorgon blir det kak-bak (drömmar, mmmmmh!) och sen middag hos mormor som fyller år, trevligt!
Slänger in några grymma bilder på mig från idag, för er som möjligtvis skulle vara intresserade av hur mina lockar blev eller vad dagens outfit bestod av.
Ha en trevlig kväll!
Love, Martina

   

Dags för biomys

Nu har jag och mami hämtat Pernilla i Järna och nu är vi redo för bio, wii! Först en sväng till Södertälje för lite investering i partykläder och sen blir det Heron och Allt för min syster. Det blir middag på Heron oxå, jobbigt bara att det finns så mycket att välja på... Just nu lutar det åt kinesiskt eller indiskt, är sugen på ris. Hm, får se vad det blir! Hörs sen.
Love, Martina

M J

Sitter just nu och lyssnar på Michael Jackson, Will you be there. Det är helt otroligt vad bra han var. Kollar runt på youtube och vilket klipp man än väljer så är han grym på alla. Han var verkligen en ikon, det är inte många som blir så stora. Visst, han var väldigt märklig och man hade sina synpunkter om honom. Men hans musik är underbar och kommer alltid att vara det. Han är grym helt enkelt!

Längtar redan till lördag, ska gå ut för första gången sen... Hm. Ja, väldigt länge. Lusten och energin har helt enkelt inte funnits där men igår slog den över mig, helt oväntat. Så idag ska jag och mamma åka och köpa min fina pajlett tröja och lite annat som jag ska ha på mig. Det blir great! Efter det ska vi hämta upp Pernilla som sovit hos Nicki och sen ska vi åka till Heron och se Allt för min syster. Jag läste den boken för några år sedan och bara älskade den. Till er som ska läsa den: Varning! Gråtframkallande. Ha näsdukar i beredskap! Hur som helst så fick jag för några veckor sen reda på att den går på bio och idag ska jag, mamma och lillasyster gå och se den. Hoppas verkligen den är lika bra som boken annars blir jag riktigt besviken.



Jag har funderat lite på en sak. Jag är chipsgalen och jag älskar Pringles, speciellt dom gröna. Men jag köpte dom häromdagen och märkte att dom har börjat med nya förpackningar där det står att det är 90 st chips i paketet. Och om man heter Martina och är lite av ett kontrollfreak så är det väl ganska självklart att man räknar dom, bara sådär för att kolla att det verkligen är 90 st. Men hur bra är den idén egentligen?? Jag fick ju panik när jag kom upp till 45. Herregud, jag hade ju ätit halva röret helt själv. Då sa Pernilla att hon kunde hjälpa mig att äta så jag kunde slippa hålla räkningen. Tack Pernilla vilken ängel du är! Hon räddade mig från att få en väldig ångest över hur mycket chips jag åt. Nu märks det bara på vågen men vem har sagt att man behöver väga sig ;) haaa, haaaa, är man smart eller vad!? :D

Love, Martina

Älskling.

Saknar min älskling trots att vi bara varit ifrån varandra sen i söndags. Men just nu vill jag bara ha honom här!
Miss you darling!


Idag har jag varit i Södertälje, träffade Pernilla & Nicki <3, sen Lina en snabbis <3 och sen käkade jag, mami och papi på Nancys <3 Smörgås med kyckling/curry, helt okej middag ;)

Hittade världens finaste pajlett tröja som jag ska köpa vid senare tillfälle och använda i helgen. Utgång wii :)<3
Ha det bra!

Love, Martina

Paus

Jag tar en paus från datorn ett tag har jag tänkt mig.
Så alla vet det om ni skulle vara intresserade... Jag är inte på topp och har ingen lust att skriva just nu.
Hörs när vi hörs,
Love, Martina

A duck


If it acts like a duck, and it quacks like a duck... It is a duck.
Love, Martina

Hjärtan



Jag vill bara säga att jag har underbara vänner som jag är otroligt glad för att jag har, vänner som ställer upp i vått och torrt och som jag vet alltid kommer finnas där. Jag ger er tusen stora hjärtan mina fina tjejer!

puss på er gullisar
love, martina


Lunch

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra till lunch... Det är inte lätt att bestämma ska jag säga. Korv och mos, köttbullar mos och brunsås, omelett, potatis... Det finns så mycket att välja på så jag får beslutsångest. Jaja, jag kommer nog fram till något klokt och väldigt intressant beslut senare.

Har varit en sväng i Södertälje med mami, sedan en sväng till Saltå. Nu sitter jag här hemma och har nog tänkt att inte göra någonting. Jag har ingen bra dag idag så jag ska nog bara titta på Dirty Dancing och äta sorbetglass. Det är en jättebra sysselsättning när man inte vill göra något. Jag har ju världens mysigaste rum att titta på film i nu också, yeah!

Jag önskar att jag var duktig på att baka bullar, i såna fall hade jag gjort det nu. Det är bullväder ute idag gott folk och då behöver man mjölk och nybakta bullar, mmh, det finns nog ingen som tycker något annat.

Nu ska jag och mina stora funderingar vila och titta på film hade jag tänkt. Och göra lunch...
Love, Martina


You´re still the one

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We might've took the long way
We knew we'd get there some day

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

Ain't nothing better
We beat the odds together
I'm glad we didn't listen
Look at what we would be missing

They said "I'll bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together, still going strong

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss goodnight

I'm so glad we made it
Look how far we've come my baby

Bilder från helgen i Vildmarksstugan, Lida.


Fin utsikt

Våran stuga

Min kära pojkvän, Jimmie "McGyver" Carlsson

Hemmagjord kalasgod potatissallad

Nu ska jag fortsätta se Desperate Housewives sen sova i mitt nya fina rum med min underbara Jimmie.

Love, Martina


Den sista ilskan mot dig.

Jag har så mycket aggressioner emot en viss person just nu, jag är så arg arg arg.
Du är falsk och dryg och tänker bara på dig själv. Du ändrar dig för att vara som alla andra och det finns ingenting av den riktiga DU kvar längre. Du har blivit en annan person och jag blir så irriterad och arg när jag tänker på det så jag vet inte vad jag ska göra. Jag skulle bara vilja skrika på dig tills mina ord gick in och du förstod allting.

Jag skulle vilja fråga dig vad det är du håller på med och vem du tror att du är. Jag undrar verkligen vad du tänker!? Det är den största frågan, vad tänker du egentligen? I vår ålder borde man ha lärt sig lite vett, hur man beter sig mot människor. Tydligen är du lite längre ner på mognadsstegen än de flesta andra när det rör den biten.

Jag är så jävla besviken på dig och det finns så mycket jag skulle vilja säga, och så mycket jag önskar att du hade sagt. Nu är det tyvärr försent, och jag tänker lägga det bakom mig. Att det blev såhär är helt sanslöst, men från och med NU lägger jag ner.

Det här var mina allra sista ord och min sista energi jag tänker slösa på dig.

Martina


Rubrik ?

Just nu är jag ensam hemma, har varit i Södertälje en sväng med Jimmie på förmiddagen men åkte hem vid 12. Nu sitter jag i köket och målar, tänkte skapa lite konst till mitt nya underbara rum! Lägger upp bilder ikväll när jag kommit mer i ordning. Igår kväll bar jag och pappa upp mina möbler så det mesta är klart. Har bara småpysslet kvar, det som är roligast! Tavlor, hyllor, askar, ljusstakar... Tänkte ordna med det ikväll så allting blir klart. Jag har utan tvekan världens finaste rum, ni kommer tappa andan när ni ser bilderna sen ;)

I helgen firade jag och min underbara pojkvän ett år tillsammans. I söndags rättare sagt, den 18e oktober. Jag hade planerat som överraskning att hyra en stuga uppe på berget vid Lida, Tullinge lördag-söndag. Det är en stor stuga till för 10-12 personer men jag hyrde den för oss två. Jag hade tänkt att vi skulle promenera på lederna där omkring, sitta i solen och mysa, grilla, lyssna på musik, äta godis och bara vara han och jag. Man kan säga att det blev inte riktigt så. Dåligt väder, för det första. Det gjorde att allting blev rättså dystert. Det var väldigt KALLT. I stugan luktade det väldigt konstigt. Brasan ville inte riktigt gå igång eftersom allt var fuktigt. Och jag och Jimmie har lite olika åsikter om saker och ting ibland, och vi är båda envisa som åsnor. Och som jag sa till mamma så fanns det väldigt mycket att tycka olika om (mild beskrivning). Så vår romantiska helg blev väldigt kall och framkallade våra irriterade sidor. Men men... Nu vet vi att vi inte är några vildmarksmänniskor, och nästa år kanske vi tar in på ett lyxigt hotell och går ut och äter middag istället :) något bättre för oss.

Love, Martina

Världens bästa torsdag, forts.

Dagen har varit kanon på alla sätt. Fick vara med mina underbara tjejkompisar, gud vad jag behövde det. Har ju varit lite off på sistone, men att bara babbla om allt och ingenting, snacka skit, skratta och bara vara som tjejer är... De gör så att batterierna får lite mer energi!
Så glad att jag har er Anna och Jennica ni är bäst! Stora stjärnor i himlen till er.

Har faktiskt min pojkvän i telefonen just nu, är ensam hemma och jag är inte så duktig på att vara ensam. Så han är i telefonen men han tittar på 2 ½ män så vi pratar inte så mycket. Men det är trevligt ändå :) då är jag lixom inte lika mycket ensam.

Måste man ha så hurtiga föräldrar som är iväg och tränar... Bu det är inget kul att vara ensam. Pernilla gör säkert något väldigt hurtigt hon oxå. Eller nja, men hon är i alla fall inte hemma och det är tråkigt. Märker att jag bara babblar på för jag verkligen inte har något vettigt att säga... Ska nog värma upp lite rotfruktsgryta som jag och mormor så duktigt slängde ihop igår. Det kanske är någonting bra på TV... Hm.. Jaja, det är ju i alla fall världens bästa torsdag så ingenting ska förstöra mitt humör. Tudilu gott folk!

Love,  Martina

Världens bästa torsdag.

När vi var små och gick på Eneskolan så hade vi en grym rektor. Han brukade komma fram och fråga; Vad är det för dag idag? Vi svarade; Onsdag (ex.). Då sa han alltid; NEJ, det är världens bästa onsdag. Jag antar att han ville intala oss att varje dag var en bra dag och att om vi bara var inställda på det så kunde vi göra dagen till den bästa dagen.

Därför har jag bestämt mig att idag är världens bästa torsdag. Jag ska träffa Jennica klockan två och åka med henne in till Södertälje, hon hade lite ärenden. Sen ska vi träffa Anna och ta en lång promenad i Järna. Vad är bättre än en heldag med två av de bästa brudarna i världen? Inte nog med det så ska jag och lilla Lina ta en fika imorgon, ska bli så himla mysigt för det var evigheter sen vi träffades! Behöver Lina-energi NU! :) Plus att världens bästa pojkvän har lovat mig thaimat imorgon kväll. Lovely.

Nu ska jag ge mig ut och ha en grym dag. Jag ska nog göra slut på alla mina pengar oxå.
Love, Martina

Lördag.

Vaknade runt elva, låg kvar i sängen till ungefär två. Orkade verkligen inte resa på mig.
Idag har jag inte gjort någonting, åkte och åt en Calzone på tårtan nyss, ska snart se en film med mamma.
Jimmie är här idag oxå, ikväll blir det bara lugnt med cheese chips & tv skulle jag tippa.
Trög dag. Love, Martina

Nej du.

Nej jag har helt enkelt inte haft lust att uppdatera för jag har inte haft något att säga, så är det.
jag har funderat på en sak, undrar om det bara är jag eller om det här gäller flera. jag har väldigt svårt med att bara göra EN macka. till exempel så gör jag två mackor först. äter dom, blir inte mätt. då gör jag två till. sen kanske jag inte orkar två till men jag skulle aldrig ställa mig och göra bara en tredje macka, en alldeles ensam. Förstår ni vad jag menar? Någon annan som känner såhär? jag har lite märkliga funderingar ibland, i know...

Hade en mysig helg i Rättvik med mami, papi och älskade Jimmie. Hälsade på morbror, hans sambo och deras lilla bebbe som alltså blir min kusin :) första gången jag träffade honom, kul. Riktig goding med runda kinder!

Idag kommer mormor hit med lite lunch från waynes. Vi ska bara umgås, får se vad vi hittar på :) Sen bär det av till Salem för att träffa kärleken, han kommer ju alltid hit så jag har lovat att åka till honom. Jag har faktiskt blivit lovad thai-mat och en tårtbit på cafét. INTE DÅLIGT.
Vi hörs när vi hörs!
Love, Martina

Helt slut

Ikväll gick sista energin bara åt, försvann totalt ur mig. Inte för att jag har så mycket av den varan att skryta med från början. Lagade i alla fall gott potatismos, synd att man inte kan få i sig en enda tugga mat utan att börja må illa. Jag vill ha tillbaka min matlust! Jag älskar ju mat och i synnerhet potatis, det vet ni som känner mig. Sedan har jag färgat lillasysters hår, blev jättefint. Men hon är alltid jättefin. Slutade kvällen med idol (min favorit Tove gick vidare, yey) och Kenny Begins.

Ska åka till Dalarna imorgon till morbror Fredrik och hans sambo Jenny, och träffa den lilla nykläckta kusinen Rasmus! Det blir jag, mami, papi och Jimmie. Ingen stress, bara en lång skön biltur dit, vara där och ta det lugnt, gosa med en bebis och möjligtvis följa med på marknaden i Rättvik på lördag. Sen en lång skön biltur hem igen på söndag. Det blir bra. Nej nu är det bums i säng Martina. Måste packa & greja imorgon.
Sov gott.
Love, Martina

Lovely

Kunde inte sova igår heller som vanligt. Men riktigt som vanligt var det inte för jag hade det bästa sovsällskapet i världen av min älskade pojkvän Jimmie.
När han ligger och snarkar och snusar bredvid mig så gör det inte så mycket att jag ligger vaken.

Att ligga på hans bröst med sina starka armar runt dig och känna hans lukt som bara luktar HAN. Att han vaknar till och ger dig en puss på pannan för att sen somna om direkt. Att han ibland knuffar bort dig för det blir varmt eller trångt, eller drar dig närmare i sömnen och håller om dig. Det är kärlek, det finns inte mycket som toppar det. Att få känna sig liten och trygg och att ingenting ont i världen kan hända, att han faktiskt ligger här och håller om just dig, att han älskar dig. Att få tanka lite kärlek, det gör att man håller ut ett tag till. Hans väckarklocka ringer och du tänker, nej inte redan. Han snoozar ett tag, ligger och håller om dig och värmer dig i det kalla morgonrummet. Han gör sig i ordning, ger en puss på pannan och försvinner sen till jobbet. Du ligger kvar och känner fortfarande hans värme och hans lukt, du somnar om och tänker, vilken tur att jag är hans.

Love, Martina

RSS 2.0