Extremt dålig på att skriva

Jag vet att jag är oerhört dålig på att blogga, men det är ju sommar och helt underbart väder och det finns så mycket annat att göra. Sen studenten har jag mest varit ute och både tv och dator är rätt ointressant för tillfället.

Sedan har jag ju varit på Öland över midsommar. Vi åkte i torsdags på eftermiddagen och stannade till söndag. Vi var ett stort gäng på ca 25 personer som åkte. Jag, Jimmie, Anna och Pierre åkte husbil och det var helt grymt. Vi hade perfekt väder och jag är så himla nöjd! Man var lite slut efter tre dagars öldrickande och inte mycket sömn, men det var en helt perfekt resa. Har haft det helt underbart.

Den här veckan har jag mest varit med Lina, vi har badat, solat tittat i affärer haft picnic :) supermysigt. Idag kommer Jimmie hit vi har en massa att fixa till lägenheten. Inga roliga saker utan en massa tråkiga papper och pengar och sånt. Men det måste göras! Ca 4 veckor kvar nu bara tills vi flyttar!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Fyfan vad jag är bra! ;)
Taskig uppdatering men jag har fullt upp! Nu dagarna runt studenten har varit lite virriga, mycket att göra och jag har nog levt i min lilla bubbla. Nu är jag i alla fall en nybakad student, aka arbetslös.

Hade en helt otroligt bra dag! Började med att Jimmie kom och hämtade mig hemma vid halv sju tiden och skulle köra mig till champangefrukosten. Gissa vad han kom och hämtade mig i. EN MUSTANG!!! GAH! Jag vart så glad så jag började gråta. Jag har alltid haft mustang som min favoritbil och aldrig suttit i en tidigare. Så dagen började hyfsat grymt kan man säga.

Vi åkte sen och hämtade Nicki, vi taggade till på en gång i bilen och sen mötte vi upp Lisa och Amanda i Sjöviksparken i Rönninge. Efter champangefrukosten var det dags för skolan där det var bl.a. fotografering, tal av rektorn och en stund med klassen och till sist studentlunch. Efter det var det utspring och det var helt grymt förutom att jag, Amanda och Nicki sprang ut med fel klass för vi stannade för att ta av oss klackarna ;) Men det gjorde ingenting. Där stod släkten och fotade ett tag och gav blommor och gosedjur och såna saker.

Sedan var det dags för FLAKET! Jag vet inte om jag gjort något roligare. Jag vet inte vad som gjorde det, det var bara otroligt roligt! Stod och lyssnade på bra musik och hoppade runt på flaket i två timmar ungefär för att sedan bli avsläppta i Salem och återigen upphämtade av mustangen. Efter det blev det studentmottagning hos Nicki eftersom vi valt att slå ihop våra och fira tillsammans. Riktigt trevligt! Tack alla som kom!

Jättefina presenter fick jag också, bl.a. min älskade systemkamera! Jag blev så himla glad och den är grymt bra, jag är riktigt riktigt nöjd. Ska slänga in en bild längre ner så får ni ett smakprov :) Dessutom fick jag jättefina glas, en berlock till mitt thomas sabo-armband av anna som det stod "best friend" på, örhängen, armband, en bok om lycka, en rosa glas sko, en middag av jennica och en massa presentkort på IKEA. Helt perfekt! Inte nog med det så höll mamma och pappa ett jättefint tal för mig. Jag tror inte att det var många ögon som var torra under det fina talet! Det var jättefint och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån tårarna jag heller. Tack mina underbara föräldrar!

På kvällen var det självklart slutskiva. Vi var tyvärr på ett rättså taskigt ställe, skyddsrummet på münchenbryggeriet, men det blir ju vad man gör det till! Vi dansade och hade kul så jag var nöjd ändå. Kvällen slutade med att för sista gången åka i vrålåket, direkt hem till Jimmie och däcka helt färdiga efter den långa, men underbara dagen!

Det har tagit mig ända tills idag för att återhämta mig, tur att man inte har något att göra ändå! Ikväll blir det grillning hos Nicki med några trevliga filurer. Ha en bra helg!


Fina syster och jag <3


Vrålåket!


Jättefint armband från Jennifer & Josefine


Örhängen från familjen Matsson


Blev av några tjejer i klassen utsedd till klassens färgklick ;)


Superfina glas av Kia & Jugge


Berlocken av fina Anna


Snygga glasskon av mami och papi


en väldig massa kort!


och en väldig massa gosedjur


hoppsan nu hamnade bilden snett. skit samma, ett snyggt plakat fick jag! finast av alla tyckte jag ;) handgjort av världens bästa mamma och lillasyster.

Resten av bilderna får hamna på fejan för nu orkar jag inte mer! Puss o hej.

RSS 2.0