Första advent

Har haft en riktig mysdag, vaknade hemma med Jimmie och Pernilla som crashade i soffan inatt. När vi vaknade gick vi och åt frukost (lunch?) på pizzan. Efter det åkte jag och Pernilla till julmarknad med mormor och hennes man Sten och där mötte vi upp mamma. Fick en jättesöt tomte av mormor och köpte lite lussebullar. Sen fikade vi och nu är jag hemma igen. Lagar fläskfilé, ris och café de paris sås. Mums! Snart kommer Jimmie hem och vi ska bara mysa resten av kvällen och det är tända ljus i hela lägenheten och adventsstjärnor i fönstren <3






Fin lägenhet och smarriga cupcakes


sängen står numer i vardagsrummet. blev väldigt mysigt med gosig matta under :)


köpte två stycken julblommor


och två julstjärnor :)

  

Härliga helg

Var ledig igår, är ledig idag och kommer vara ledig imorgon. Härligt! Igår tog jag och Jimmie det bara lugnt hemma, myste, drack lite Corona och umgicks. Jag fick ett Martina-ryck igår och möblerade om, det blev jättefint faktiskt :) Lägger upp bilder lite senare! Idag adventsmiddag hos mammas vän Helena det blir mysigt. Ska nu kila till affären sen baka cupcakes :) Kommer bilder på dem också! Puss

Sova!

Vad skönt det ska bli att gå och lägga sig, imorgon jobbar jag 9-15 sen är jag ledig fredag, lördag och söndag! gud så härligt. jag ska vara UTE och leka i snön och mysa. jag ska umgås med min älskade pojkvän. fika med bästa syster, och på söndag ska jag och mormor och eventuellt mamma på julmarknad. Myshelg! Glad glad glad.

 älskade bästa mössa <3


snöflingorna dansar

Och inte nån lugn balett, ser mer ut som ett galet rave. Hela luften är vit. Jag har drömt så knäppa drömmar! Alltså snacka om att min hjärnaktivitet måste vara som mest på högvarv när jag sover. Jag vaknar ju säkert en gång i timmen när jag sover, vilket är väldigt frustrerande eftersom jag aldrig blir utsövd, men det gör ju att jag kommer ihåg mina drömmar. Helt galna var dom inatt, så jag har haft högklassig underhållning.

Jag har faktiskt lite dåligt samvete, för jag har bokat tvättid två morgnar i rad nu utan att tvätta. Både igår och idag hade jag tid mellan 7 och 11. Hade jag pallrat mig upp ur sängen så hade min tvätt varit klar nu... Men nej, jag är alldeles för trött för att orka gå upp. Skitdumt för nu har jag ju det kvar till helgen när jag bara vill vara ledig och leka och göra massa roliga saker.

Idag börjar jag klockan två, superskönt. Sen jobbar jag till stängning, efter det ska jag till Rönninge och åka till Jennica som lånar sin brors lägenhet. Kommer sova kvar där också så det blir en helkväll med Jenki :)

Njut av dagen och snön :) puss & kram

Måndag kväll

Hej!

Nu har jag varit grymt effektiv och städat supersnabbt. Har också ätit en findus mikromat :) jag blev grymt irriterad nu när jag kom hem för ca en timme sen, det har varit gubbar här idag och installerat några sorts sladdar och ett skåp, det har nåt med internet att göra. För det första hade de tagit bort ALLT i hallen, slängt väskor och jackor på soffan och ställt in alla skor i köket. Alla möbler i vardagsrummet hade de flyttat på för att komma åt bakom en byrå. Men de hade inte bara flyttat på byrån utan ALLA möbler. Utan att ställt tillbaka nånting! Gud vad irriterande. Dom kan väl åtminstone ställa tillbaka möblerna om de nu ska härja omkring sådär...

Nu ska jag se på Ung och bortskämd som alla människor pratar om :p Får se om det är något att titta på. Trevlig kväll!


God morgon!

Åh vad bra jag har sovit inatt. Har sovit hela hela natten och vaknade och kände mig pigg och utvilad. Gud vad skönt! Det gör sån skillnad när man får en riktigt skönhetssömn. Nu ska jag alldeles strax kila iväg till jobbet. Det är ett riktigt fint vinterland ute :) Mys! Ha en bra dag och lek i snön.


jag smälter som en glass

Sitter och kollar på "ensam mamma söker" och det var en kille som nyss sa att han smälte som en glass av en av mammornas ögon. Tyckte det var himla gulligt haha.

Har nu klarat av hela veckan med jobb alla dagar, nu är det fyra jobbdagar kvar. Märker att jag inte har haft så mycket mer för mig än just jobb, därför har bloggveckan varit lite lam.

Jag trivs så grymt bra på mitt nya jobb och jag märker att jag blivit så himla glad den senaste veckan. Det var första gången jag jobbat sju dagar i sträck men det gör mig verkligen ingenting, visst är jag lite trött men jag är glad ändå. Det känns riktigt riktigt skönt.

Imorgon ska jag upp med tuppen och tvätta, det kommer bli en tvättid till för jag har sjukt mycket tvätt. Så mycket att jag till och med börjat gå på Jimmies strumplåda... Dags att tvätta alltså.

God natt!


Inget gnäll nu

Man får helt enkelt välja vad man vill fokusera på. Vissa dagar är det förstås lättare att göra det än andra :) Men idag väljer jag att fokusera på att det är solsken ute, jag har sovmorgon och jobbar bara fem timmar. Efter jobbet ska vi ha myskväll och kolla på film. Det blir jag, Jimmie, Anna, Pierre, Sofia och Kax tror jag. Parkväll haha!

Den här reklamen föll jag för. Jag vet inte riktigt varför, men det går att titta på den länge. Mycket färger och jag tycker den är lockande på nåt sätt. Såg den precis i nyaste Cosmopolitan. Visst vill man lukta på parfymen den gör reklam för? :)


Måndag 15 nov

Nu har jag bänkat mig i soffan där resten av kvällen får spenderas. Har jobbat idag mellan 11.30-18.00. När jag slutade åkte jag hem och lagade en god korvgryta med ris. Jag tror inte den här veckan kommer bli så intressant i bloggen, har jobb jobb jobb hela veckan och fram tills nästa torsdag. Det blir alltså jobb elva dagar i sträck, lite småjobbigt men det är bara köra. Jag är ju ny på jobbet och är sugen på att visa framfötterna! :) Sen blir det kul när lönen kommer :) Imorgon blir det jobb mellan två och sju, så bara fem timmar. Det blir skönt. Funderar på att hitta på något innan istället för att bara dega hemma... Aja, får se hur det blir! Trevlig kväll!

skitdag

ÅH jag är så trött!! Vet inte varför. Sista lediga dagen idag på bra länge... Idag känns som en väldigt bitter och gnällig dag, blää. Ska sätta igång och städa och diska och sånt kul. Skulle egentligen åkt på fars-dag-middag men alla tider gick inte ihop så det blev tyvärr inte så. Grattis i alla fall papsen <3

Jag vill vara egoistisk och bara få som jag vill. Jag vet vad jag vill men det går inte, inte än. För jag måste anpassa mig och jag avskyr att anpassa mig. Vill jag något så vill jag det nu.

Friday night

Just nu sitter jag och dricker världens godaste äppelvin med kanel- och vaniljsmak. Helt underbart gott. Älsklingen min springer omkring i kallingarna och letar väl efter något att sätta på sig. Snart beger vi oss till Södertälje och Anna och Pierre. Kvällen ska tillbringas med dom, får se vad vi tar oss för. LJag är för en gångs skull fruktansvärt sugen på utgång och bara dansa bort alla bekymmer. Lyssnar på en grym spellista och försöker njuta fullt ut av helgen, för från och med måndag jobbar jag elva dagar i sträck... Hm. Ha en trevlig fredagkväll vänner!


God morgon!

Oj vad svårt det var att komma upp idag. Jag sköt fram väckarklockan flera gånger. Idag börjar jag kl tolv men måste ta bussen nu vid elva. Jag måste bara säga att jag stormtrivs på mitt nya jobb! Tiden går så snabbt och trots att jag bara sitter i kassan på ica så har jag riktigt kul. Det blir aldrig tråkigt :) Jag har i och för sig bara jobbat två dagar, men det är ett bra tecken tror jag. Ikväll ska jag vara med och stänga, efter det blir det ica maxi och storhandling, sen sova. Inte så spännande dag med andra ord :)


Hej mitt vinterland

Oj vad det snöar ute! Det är alldeles vitt här. Men det är nästan snöstorm, känns lite halvjobbigt att snart dra sig ur den varma sköna lägenheten....

Ja, igår var alltså första dagen på jobbet. Det gick väldigt bra, jag är placerad i kassan så där satt jag mest och, ja... tog emot kunder och tog betalt :) sånt man gör i kassan haha. Men det gick jättebra för att vara första dagen, tror inte jag gjorde fel en enda gång faktiskt. Väldigt trevliga kolleger också. Och sen känns det väldigt lyxigt jämfört med restaurangbranchen, här får man en timmes (!) lunch, raster, ingen stress... Det är perfekt.

Nu ska jag göra mig klar sen bär det av till jobbet. Börjar klockan två och slutar sju, så det blir kort idag.
Ha en bra dag!

Holy smokes!

Hjäääälp... Det är en jättestor spindel i mitt kök! Sitter nu uppkrupen i soffan och vet inte riktigt hur jag ska hantera detta... Vet inte var denna plötsliga spindelskräck kommer ifrån. Har aldrig precis tyckt om spindlar, men det sista året har jag blivit livrädd för dom! Och jag som stod och precis skulle laga mat. Shit också... Aja, Jimmie kommer snart då får vi lösa detta tillsammans.

Imorgon börjar jag i alla fall nya jobbet, det blir riktigt spännande! :) Ha en trevlig söndagkväll!

:)

Hade en riktigt mysig kväll igår hemma i Järna hos familjen. Jimmie kom också dit och vi åt god hemmagjord pizza och tittade på Into the wild, älskar den filmen! Sov kvar i Järna och idag åkte jag och Pernilla och träffade Nicki i Södertälje. Fikade lite och tittade i affärer.

Nu är jag hemma igen, vet inte riktigt vad kvällen bjuder på ännu. Är lite kluven om jag vill ta det lugnt, kolla Idol och chilla eller möjligtvis parta litegrann... Hmm.. Får se senare helt enkelt, jag tar det som det kommer.
Trevlig fredag på er vänner!


Partaj?

Nu så!

Nu är några jobbiga dagar över, så nu kan jag blogga igen. Har hållt på och velat över vad jag vill göra med mig själv just nu.

Jag har insett att bildlärarlinjen är helt fel för mig. Har känt det mer och mer för varje dag sen jag började. I tisdags bestämde jag mig, skrev CV och traskade till ICA i Tumba och höll tummarna. En halvtimme senare ringde personalchefen och ville ha mig dit på intervju nästa dag på morgonen kl nio, alltså igår. Så igår gick jag på min första arbetsintervju och tydligen gillade de mig för på kvällen ringde personalchefen igen och ville anställa mig på en heltidstjänst! Woop woop :) Ibland har man flyt. Jag börjar på måndag.

Om några timmar ska jag till Tumba och fika med en gammal kompis från grundskolan, Sandra. Det ska bli jättekul! Stötte på varandra på bussen igår och bestämde oss för att ses idag. Har tyvärr fått någon sorts förkylning så den här helgen kommer bli väääääldigt lugn, måste vara frisk som en nötkärna på måndag! Så det passar perfekt med en lång helg.

Ha en bra dag!


RSS 2.0