Min ängel


Tråkdag

Jag har inte skrivit på hela dagen för jag har verkligen inte haft något att säga. Var ju ledig idag och det var ju i och för sig skönt, men jag kunde inte sova ut, utan vaknade vid nio-tiden. Sen pluggade jag största delen av dagen, åkte en sväng till min praktik och hämtade lite papper. Imorgon är det i alla fall skola igen och det känns rätt skönt att åka tillbaka dit. Ska luncha med Sophie också, trevligt trevligt. Godnatt!

Höstkrans

Har spenderat denna härliga söndag först med mamma i Skärholmen där vi shoppade loss på Panduro, sen hittade jag ett armband, en ring och vantar på Indiska. Efter det åkte vi till mormor där vi har ätit middag och pysslat. Riktigt mysigt! Vi gjorde höstkransar som ska sitta på dörren. Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan resten av kvällen, och lyxigt som det är så är jag ledig imorgon! :)
Ha en trevlig söndagkväll!

   

martina


En vacker fredag

Gud vad skönt med fredag! Och ikväll ska vi ut och käka, jag, Pernilla och Amanda! Jippie :D Det blev ju inte av förra veckan eftersom jag var sjuk men vi tar det idag istället. Ska bli jättemysigt.

Jag och Anna hade jättetrevligt igår, hon kom och hämtade mig och så gick vi som sagt på bio. Filmen var helt okej, lite barnslig bara. Men ändå helt ok. Sen busade vi lite men det tänker jag inte berätta i bloggen! :)

Idag verkar det som att vädergudarna är osams. Det känns som alla årstider på samma gång! Väldigt märkligt men väldigt fint. Klarblå himmel, sol, gröna träd med snö på och snö som smälter i solen.

Trevlig fredag på er!


Tusen gånger starkare

Precis hemkommen från praktiken. Så gulliga eleverna var idag! Jag sa att imorgon är min sista dag och i kör säger dom "NEEEEJ! När kommer du tillbaka??" Åh man blir ju alldeles varm. "Våga inte gå ifrån oss!" sa en och "Du måste se vår pjäs nästa vecka ju!!". Kul att dom tycker om en :D

Eftersom Jimmies och min tårta aldrig blir av så bakade jag igår sockerkaka. Istället för ströbröd i formen så tog jag kokos, blir så mycket godare. Sen testade jag en ny sak, nämligen att hälla i ett halvt paket gräddfil i smeten. Den blev grym! Saftig och helt grym. Gud vad duktig jag är!

Om några timmar kommer bästa Anna och hämtar mig och så ska vi på bio! Mysigt :D
Vi ska se Tusen gånger starkare, jag tycker den verkar bra. Lite barnslig kanske men bra! Får se sen vad jag tyckte. Ha en bra torsdag! Puss & kram.

Bästa vi!

noozing

Det jag försöker säga med rubriken är "nothing" fast med lite rysk brytning... naaazzing... syftar på att jag inte har någonting att skriva om. Mår fortfarande sådär, vädret är sådär och den här dagen känns lite SÅDÄR. Egentligen skulle jag och pappa gett oss ut och fotat idag, men vädret tillåter tyvärr inte riktigt. Så jag sitter här, nyss kommit hem från praktiken och väntar på Jimmie. En helt vanlig onsdag.


Ritar

Nu har jag extremt skittråkigt, är så trött på att vara sjuk! Jag har bestämt mig för att vara FRISK när jag vaknar imorgon. Så är det bara. Satt och kollade igenom en massa bilder från i somras och blev inspirerad att rita lite sommartema.




Bild på mig och Jimmie från Öland-resan i somras.
Shit vad grymt det var! Jag tror att alla bara har glada minnen därifrån.
25 pers eller nåt sånt var vi, och fint väder varenda dag! Vilket underbart minne <3


Vårat mysiga sovrum

Nu är det ju så att vi har världens minsta sovrum, men vi försöker göra det så mysigt vi kan. Man tar vad man har och sjunger det man kan helt enkelt!

Såhär blev alltså vårat sovrum efter att vi målade om!

Före:


Efter:




Jag blev riktigt nöjd. Sen är det faktiskt ännu mysigare i verkligheten! Vi tänker sätta in någon liten hylla också där man kan sätta foton och ljuslyktor och sådär, det kommer bli jättefint.

Va en levande fisk!

Telefonklotter

Mys

Sitter hemma och försöker bli frisk(are) och ritar lite. Det är ju min och Jimmies dag men jag tror att han har handbollsträning så han är inte hemma än. När han kommer ska vi baka en tårta eftersom det inte blev av sist, när det nu var vi tänkte göra det. Så resten av kvällen går till min älskling och bara mys!



Konst



Denna bild är tagen från Carolina Gynning. Jag tycker att hon är fascinerande som människa och jag gillar hennes konst. Jag vill också börja måla igen! Synd att material är så dyrt och att jag är en fattig student. Så jag nöjer mig för tillfället med bläckpenna och block. Fast jag kom precis på att jag har lite penslar och akvarell så jag ska nog måla lite nu.

Förresten så har jag börjat må sämre igen så jag är hemma idag också. Kände mig ju bättre igår! Men vaknade idag men fruktansvärt ont i halsen, förkyld och öronvärk. Dessutom ont i armhålan! Min kropp är bra konstig. Hoppas det går över snarast, vill tillbaka till praktiken!
Puss och kram

Till Jimmie

Idag firar jag och min fina fina Jimmie 2 år tillsammans.

Min älskade, jag är så glad och lyckligt lottad som får ha dig i mitt liv.
När du kommer hem från jobbet och skriker HALLÅÅÅ ÄLSKLIING!, när du håller om mig inför alla människor, när du retar mig, när du får mig att skratta, då är jag så lycklig. Du gör mig hel, och jag älskar och uppskattar varje dag med dig. Jag kan aldrig få nog av dig. Du är min bästa vän Jimmie och jag har aldrig träffat någon som dig förr.



Till dig Jimmie jag älskar dig!

Söndagkväll

Har precis kommit hem efter mysig middag hos min moster. Min morfar och hans fru var också där, vi åt god thaimat och prinsesstårta. Efter det åkte jag till vårdcentralen och har nu fått pencillin och örondroppar. Hoppas på att bli frisk snart nu! Jimmie hämtade mig och så åkte vi till Maxi där dom har apotek. Så nu är vi hemma igen, skönt med söndagkvällar tycker jag :) Dom är så lugna och mysiga. Och ikväll är det Jersey Shore kl tio, får inte missas! Imorgon är det dags för praktik igen!
Trevlig kväll!


Fin ring


Här är en ring som jag fick av familjen när de hade varit på Europaresa i somras. Fin va? :D


ingen rubrik

Ja, som ni ser är jag inte så påhittig idag, kom inte ens på en rubrik. Filmen igår var jättebra, kan verkligen rekommenderas! Efter filmen kom Jimmies kompis Löjdan förbi och dom satt och spelade tv-spel och jag somnade. Sov riktigt bra idag, första natten i nya sovrummet! Det är fortfarande inte riktigt färdigt än, det är därför jag inte lagt ut bilder. Men vi ställde i alla fall in sängen och det var så mysigt där inne nu :)

Om några timmar ska jag på middag hem till min moster och kusinerna sen har jag en tid på vårdcentralen ikväll. Har börjat få ont i öronen så jag måste kolla upp det. Nu tänker jag bara lägga mig i soffan ett tag och mysa med min älskade Jimmie. Ha en bra dag vänner!


Himlen är oskyldigt blå

Nu känner jag mig lite piggare som tur är. Har däremot börjat få ont i öronen, känner att jag har en infektion i kroppen för jag har ont överallt. Men eftersom jag känner mig lite piggare så har jag och Jimmie bestämt oss för att gå på bio och käka middag på Heron. Vi ska se Himlen är oskyldigt blå.

Vi firar två underbara år tillsammans på måndag, och eftersom måndag är en grymt tråkig dag så bestämde vi att mysa ikväll istället. Sen har Jimmie berättat att han ska bjuda mig på spa en helg i Göteborg snart, härligt!

Trevlig kväll på er!


pics

  

8 år på 103 sekunder

Kolla här på en cool video. En kille har tagit kort på sig själv varje dag i åtta år, och sen lagt ihop det till en film. Titta igenom hela, det är rätt häftigt!

http://www.youtube.com/watch?v=jCCblIfFfy0


Jag och Jimmie hade en mysig kväll igår trots att jag inte mådde bra. Han köpte med sig thai-mat hem och sen är ju jag världens bästa flickvän som gav honom en present. Vi firar två år på måndag men tänkte fira det ikväll, så då hade jag köpt Fifa 11 till honom. Men jag är inte så duktig på att vänta så han fick det igår och blev jätteglad.

Är fortfarande sjuker, skittråkigt... Så fint väder ute ju! Jag vill vara pigg och göra en massa saker. Men man får bita ihop och ligga här tills baciellerna drar... Jag och Jimmie ska i alla fall göra en tårta idag, sådeså :)

Arg!

Nu är jag faktiskt riktigt arg. Jag är sjuuuuk :( Jag vill vill vill inte. Jag skulle egentligen haft världens mysigaste kväll med Amanda och Pernilla, vi skulle gått ut och käkat och tagit nån öl på söder och haft det trevligt. Men nej! Nu blir man liggande i en tråkig soffa med näsdukar överallt och dunkande huvud istället... Det är så tråkigt för jag är pigg egentligen men kroppen orkar ingenting.

Egentligen skulle jag behöva städa och fixa en massa men jag orkar ingenting. Så istället får jag ligga här tills det börjar bli bättre. Synd att det bara går skit på tv oxå. Detta blev ett riktigt gnälligt inlägg, men man får väl skriva såna ibland oxå... Buhu.

Oh herregud

...vad jag är förkyld! Jag är helt täppt i näsan och känner mig helt yr och vimsig. Usch detta är inte kul. Kan inte ens andas genom näsan! Jag har känt att en förkylning har legat och lurat, har varit lite småförkyld i flera veckor. Så det känns ändå skönt att det har brutit ut nu, så får vi hoppas att det snabbt går över! Idag tänker jag inte göra mer än att tvätta som jag är tvungen till. Mer orkar jag inte. Vi hörs när jag mår bättre! Toodles.

Liten utomjording

Jag har alltid tyckt att den här sortens papperskorg ser ut som en liten filur, typ en utomjording. Förstår ni hur jag menar? De två hålen där man kastar saker är ögonen. Sen är resten mest en kropp. Vilken fantasi man har! Jag ser alltid sånt där, överallt runt omkring mig hela tiden. Världen blir lite roligare så! Tänk till exempel en helikopter som en stor humla!



Nu ska jag käka lite sen ska jag träffa Sophie inne i stan och ta någon öl på söder. Mys!
Ha en bra dag!

Pyssel

När man är en fattig student har man inte råd att köpa en massa nya saker. Men då gäller det att vara kreativ! Med lite fantasi och vilja så kan man göra om något gammal till något nytt. Jag tog guldfärg som blev över från när vi målade väggen i sovrummet och målade med fingrarna på gamla rosa ljuslyktor. Nu blev dom som nya!



Har förresten haft en mysig eftermiddag/kväll med Pernilla och Nicki. Vi träffades i Tumba och åkte till Södertälje och fikade. Riktigt trevligt! Imorgon är det praktik igen sen har jag planer på att vimsa omkring med min vimsiga klasskamrat Sophie på någon trevlig krog på söder. Nu ska jag SOVA! Godnatt <3

Trötter

Kom hem för en stund sen från Jennica, sitter och käkar morotsbiff med massa grönsaker. Jag hade min första praktikdag idag, det gick väldigt bra! Fick rätta matteböcker och hjälpa elever med stavning. Slutade rätt tidigt, men det var skönt för jag hade sovit sjukt dåligt. Nu är jag hur trött som helst och vill bara gå och lägga mig, men det är nog bäst att jag väntar ett tag annars kommer jag vakna mitt i natten och bli pigg.

Försöker njuta så mycket som möjligt av hösten nu, har aldrig tyckt om varken höst, vinter eller vår utan jag vill bara ha sommar. Men nu är det så att jag bor i Sverige och antingen flyttar jag utomlands eller slutar klaga och gör det bästa av situationen. Så jag försöker tänka positivt, man kan ha fina stövlar och halsdukar och man kan tända en massa ljus och regnet pickar mot fönstret.


Höstmagi

Kom hem så sent igår ifrån Eskilstuna så jag hann aldrig lägga upp bilderna. Här är några fina från igår, behövde knappt redigera de flesta. Har fixat litegrann med konstrast och mättnat, lite mer på några, men på de flesta behövdes inte mycket alls. Så himla fint det är ute nu!

   
   
   
   

   

Nu ska jag skynda mig till bussen och åka hem till Jennica. Hörs sen! :)

Uppladdade batterier

Sitter i soffan med mjukiskläder och håret i en enda röra med MTV Cribs på TV:n. Skönt att bara sitta och sega på en söndag! Har haft en skön helg, i fredags kom mormor hit och hälsade på. Fick jättefina blommor och inflyttningspresenter, en stor fluffig underbar rosa filt och jättefina kökshanddukar. Dessutom fick vi två äppelpajer som är GUDOMLIGA! Min mormor gör den godaste äppelkakan i hela världen!

Lite senare på kvällen åkte jag och Jimmie hem till hans vän Marcus där vi tittade lite på idol, drack lite vin och umgicks med lite folk som var där. Blev rätt sent så vi sov riktigt länge igår, tror vi vaknade runt ett-tiden. Välbehövd sömn! Igår åkte vi till Järna och åt middag och hämtade lite saker hos mina älskade föräldrar, bland annat skruvdragare, en tv till sovrummet och lite annat. Efter det åkte vi hem och fixade i vårat evighetsprojekt sovrummet. Jag vill bara bli färdig där! Men det dyker upp en massa problem, bland annat att vi behöver en tång och en mattskärare... Men det ska bli färdigt ikväll, woho! Ska slänga upp bilder sen så ni får se.

Alldeles strax ska jag börja städa och fixa, sen tänkte jag ge mig ut i skogen och fota lite innan det blir mörkt. Fick låna min systers grymma objektiv igår så nu ska det bli fina bilder! :) Måste passa på nu när det är så fina färger överallt i naturen. Ska lägga upp dom bilderna sen också så ni får se! Eventuellt ska jag följa med Jimmie en sväng till Eskilstuna ikväll också och lämna en bil och hälsa på hans gulliga mamma ett tag. Och imorgon är det första dagen på praktiken, längtar! Känner mig riktigt uppladdad nu efter en härlig helg, så jag är redo för en ny rolig vecka. Ha en bra dag så hörs vi senare!


härlig bild tagen förra året, tidig höst

Första skoldagen

Har precis kommit hem efter en så kallad "basgruppsdag" i Tumba. Vi fick vara i en konferenslokal där vi fick massa information från facket och lyssna på erfarna lärare som berättar hur det är att jobba som lärare osv. Det var ganska tråkigt faktiskt haha. Men sen fick vi lunch på Tumba Gymnasium, herregud vilken bra mat de har! Superfräscht och supergott. Efter det var det skolbesök på våra respektive skolor. Men min handledare var tyvärr inte där. Hon visste nog inte att jag skulle komma. Så jag fick kolla runt lite och en lärare sa till mig att jag ska vara där tio över åtta på måndag och då ska jag börja sitta med på lektionerna och se hur allt går till. Det ska bli så KUL! Det är ju i skolan man vill vara. Alltså praktiken, inte på högskolan...

Men eftersom min handledare inte var där så fick jag gå igen efter bara några minuter, så nu är jag hemma. Ska träffa mina härliga gymnasievänner Amanda och Lisa klockan fem, det ska bli riktigt trevligt! Måste försöka få tiden att gå nu... Hatar att vara hemma själv, det är så tråkigt! Vad ska man hitta på liksom? Usch vad trist. Men men, ha en fortsatt bra dag! Toodles.




Tjejkväll

Kom precis hem efter att ha haft en mysig kväll med Jennica och Anna. Efter skolan åkte jag hem till Jennica, käkade lite mat och sen har vi kollat på film och skrattat en massa. Vi har haft jättetrevligt, som alltid! Jimmie hade varit iväg nånstans med Toffe så jag kunde åka med honom hem, det var skönt :)

Imorgon ska jag på mitt första besök på skolan jag ska praktisera på. Börjar på måndag och ska vara där i två veckor, men imorgon är typ en introduktionsdag så ska dit och kolla lite. Skitkul! Så nu måste jag somna så jag är pigg imorgon. Skönt att jag fick den närmsta skolan jag kunde få! Haha grymt. Ibland har man flyt!

   GOD NATT!

Vardagskärlek

Sitter för tillfället och väntar på att tiden ska gå... Börjar inte förrän klockan ett, jätteskönt! Men det är inte kul när man vaknar alldeles för tidigt och bara får sitta och vänta på att åka iväg. I eftermiddag ska jag träffa mina bästa, Jennica och Anna, det blir jättekul!

Jag har nog världens bästa pojkvän! Igår satt jag och tittade på TV och väntade på att han skulle komma hem när det knackade på dörren. Jag gick och öppnade men det var ingen där, kollade då ner på golvet och där ligger tre stora röda rosor och en flaska rött vin. Efter några sekunder kommer han fram och kramar mig och säger att han älskar mig. Det där är nog det bästa som kan hända, en helt vanlig dag, utan någon anledning egentligen. Vardagskärlek! Vi hade sen en jättemysig kväll med tända ljus, doftande rosor och gott rött vin. Kan inte bli bättre!





Brum brum

Jag vill ha en bil! En gammal pickis, skulle vara grymt. Ja vill åka omkring i en sån här, fast egentligen med en massa rost och så ska den brumma och smälla. Det skulle liksom vara jag på nåt sätt! Vem vill ge mig?



bilden lånad av http://jimsgarage.files.wordpress.com/2007/06/dscn6118s.jpg

Måndag 2010-10-04

Har haft en intensiv men trevlig helg. I fredags hade vi en mysig kväll, Jennica och Toffe kom hit och vi åt god mat och tittade på Idol. Det var riktigt trevligt men jag var så trött efter två stressiga veckor så jag somnade. Helt plötsligt hade dom gått och jag kände mig lite dum... Men det var verkligen skönt att bara somna sådär för det händer aldrig. I lördags åkte jag till Järna och umgicks med familjen hela dagen, det var riktigt mysigt. På kvällen var det tjejmiddag på Crazy Town i Södertälje. Jag, Anna, Jennica, Amanda, Miriam och Sofia var det som var med. Efter det åkte jag till Jimmies kompis ett tag och sen åkte vi hem för jag blev så allergisk mot alla deras djur. Igår hjälpte vi Jennica och Toffe att flytta till sin nya fina lägenhet. Idag har jag träningsvärk i armarna, snacka om otränad! Haha.

Kom precis hem från ett möte i skolan som mamma fick följa med på så att allt gick rätt till. Tur att jag har min underbara mamma som alltid hjälper sin virriga dotter. Vi åt lunch också och nu ska jag plugga. Ha en bra dag!

RSS 2.0