Stressad!

Nu börjar jag verkligen bli stressad över flytten. Det är bara Jimmies rum kvar och det är egentligen hans ansvar men jag kan inte hjälpa att bli stressad över det ändå. Det är bara 4-5 dagar kvar och det är massor att göra. Dessutom allt med försäkring och grejer man ska fixa. Jag kan inte detta!? Jag har aldrig hållt på med sånt här förut jag har ingen aning om allt man ska göra. Det borde finnas en obligatorist flytta-hemifrån-assisent som man får när man ska flytta som kunde organisera allt och lära en vad man ska göra. Verkar så krångligt allting... Nu blir det frukost sen fortsätta med packningen, wii.

Flyttdags



Det är inte klokt vad mycket saker jag har. Nya saker dyker upp överallt, i lådor, väskor, påsar... Känns som att det aldrig tar slut! Vi har en container som står utanför vårt hus för tillfället och trots att jag slängt massor av saker så finns det fortfarande alldeles för mycket kvar. Har packat nu i några dagar men i mitt egna lugna tempo, väldigt skönt. Men det går inte att packa fort, man hittar någon gammal dagbok man måste läsa, ett gammalt brev, en skolkatalog. Ni vet hur det är. Men nu börjar jag faktiskt bli färdig. Bara kläderna kvar i princip.

Igår tog jag en paus från packandet och följde med vänner till Pierres föräldrars hus. Vi hade en riktigt trevlig kväll med förfest-spelet och charader. Det var riktigt mysigt, förutom att min fina Jimmie fattades. Han är på dragracing i Borlänge sen i fredags. Men han kommer hem någon gång ikväll och då kommer han hit. Det blir alltså en lugn kväll ikväll.

 

Hemmafru

Igår åkte ju mamma, pappa och Pernilla iväg på sin roadtrip och nu är alltså jag och Jimmie husägare i en och en halv vecka :) han jobbar ju så idag är jag själv. Egentligen skulle jag åkt och badat med min kära Anna men jag har den värsta huvudvärken ever :( Så jag har sovit mesta delen av dagen till och från, tittat på film och legat i mitt mörka rum. Trist när det är sol ute! Har dessutom tagit en massa värktabletter trots att jag inte tycker om att ta det, ändå hjälper det inte. Har tagit äcklig vätseersättning också, det funkar inte heller. Just nu känner jag mig som en hemmafru som väntar på att min Jimmie ska komma hem från jobbet. Igår var vi och storhandlade sen lagade vi mat och jag tog hand om disken. Herregud vad jag känner mig vuxen mohahha :D Igår var vi också hemma hos Jennica och Toffe dom satt och grillade lite på gräsmattan utanför så vi satt där en stund och när det blev kallt gick vi in till dom. Idag blir det att göra ingenting, vill bara att den här huvudvärken ska försvinna!

Golf

Idag åkte Pernilla, mamma och pappa iväg på utlandsresa runt om i Europa. Väldigt tomt men jag hoppas ni får en underbar resa! Tur i alla fall att Jimmie är här med mig :) Jag vaknade klockan sju redan idag, sa hejdå till min kära familj sedan åt jag och Jimmie en underbar frukost ute på altanen i morgonsolen.

  
 
Efter det gick vi och slog lite på drivingranchen! Det var riktigt länge sen så man var lagom ringrostig. Men kul var det! Snart bär det av till playan och sola och bada. Ha en bra dag i solen alla glada :)





Grönan

Nu sitter jag och för över bilder från kameran och väntar på att bussen ska gå till Södertälje. Ska åka in till stan med mamma, pappa, Pernilla och Jimmie och se John Fogerty på Gröna Lund! Woo :) ska bli spännande. Härligt väder oxå, underbart. Kameran får följa med så bilder kommer sen. Toodles!


RSS 2.0