Orkar inte

Nehej jag har ingen blogglust alls, därför har jag varit dålig på att uppdatera. Sen har jag jobbat som en tok också. Har haft en bra jul, trots jobb, och idag innan jobbet var jag, mamma, pappa, Pernilla och Erica inne i stan och shoppade lite. Tog lite bilder på en underbar klänning jag köpte idag, det var egentligen bara den jag ville visa :) Om jag får tid och ork någon annan dag ska jag ta kort på mina julklappar och däribland ett par GRYMMA glitterpumps som jag ska ha på nyår. Här får ni se min fina klänning jag köpte idag :) På en trött och ofixad modell...

   

Förlovning 22/12 -10

Det som var speciellt med gårdagen var att jag och Jimmie förlovade oss <3

Han frågade mig för ca en månad sen och sen dess har jag längtat och längtat och igår kom han hem med ringarna. Vi hade valt ut dom tillsammans, inne i ringarna står det "Your's to keep", som är titeln på vår favoritlåt med Teddybears. Första gången vi träffades så spelades den låten och båda började sjunga med, vilket gjorde att vi började prata med varandra. Sen dess är det vår låt. Jag vet att det är felstavat men det ska vara så, för låten heter så.


Vi åkte till favoritstället Friday's i Kungsan och åt middag, drack öl och drinkar och hade jättemysigt.

Min fina Jimmie!




utekväll

Idag har jag och älskade syster varit runt i Södertälje på olika ärenden. Inhandlat fina julklappar, och även denna lilla elefant av guld här nedanför fick följa med hem. Snart kommer Jimmie hem och vi ska in till stan och käka ikväll. Det är en speciell kväll ikväll, berättar varför senare. Mysigt kommer det bli! Hörs sen eller imorgon. Antagligen imorgon :)

Min fina elefant


Mysdag

Idag är jag ju som sagt ledig och har faktiskt fått mycket gjort. Jag har städat hela hemmet och håller nu på och tvättar. Jag tycker faktiskt det är mysigt att tvätta, men jag HATAR att sortera och vika efteråt. Jag vaknade med Jimmie i morse vid 7-tiden då han gick upp sen somnade jag om när han åkte till jobbet. Vaknade igen vid halv tio men låg kvar i sängen och tittade på tv ett bra tag. Har inte orkat göra någon mat, men nu börjar det ju faktiskt närma sig middag. Tror jag ska laga kyckling. Hmmm.. En otroligt skön hemmadag helt enkelt. Imorgon får jag lön och då blir det julklappsshopping. Toodles!

Mina favoritord på Facebook

Haha, tog reda på mina mest använda ord på fejan. Lite kul :D

Här är dina favoritord det senaste året! Iallafall enligt dina statusuppdateringar på Facebook...

  1. Jimmie  Använd 14 gånger
  2. Bästa  Använd 9 gånger
  3. Jennica  Använd 8 gånger
  4. Världens  Använd 7 gånger
  5. Snart  Använd 6 gånger
  6. Sitter  Använd 6 gånger
  7. Imorgon  Använd 6 gånger
  8. Hyra  Använd 6 gånger
  9. Anna  Använd 6 gånger
  10. Tack  Använd 5 gånger
  11. Syster  Använd 5 gånger
  12. Stan  Använd 5 gånger
  13. Hemma  Använd 5 gånger
  14. Helg  Använd 5 gånger
  15. Gilla  Använd 5 gånger
  16. Första  Använd 5 gånger
  17. Älskar  Använd 5 gånger
  18. Sista  Använd 4 gånger
  19. Precis  Använd 4 gånger
  20. Mycket  Använd 4 gånger

...plus några udda ord som du har slängt ur dig:

Jhdgkjhadoghjsdlyjhsfobjodgbjoifsnksdvbadbvjudaujhdjdkad, Ijdagoiasglasjifjasogihoigh, Utvecklingspsykologi

ledig!

Nu är jag ledig i två dagar wiii :) imorgon ska jag städa och göra massa tråk, på onsdag blir det julshopping med syster. Som vanligt ute i sista sekunden och ska handla julklappar!

Jimmie och jag hade värsta myskvällen igår, när jag slutade så åkte jag hem och sen satte vi igång och var hur ambitiösa som helst. Vi gjorde pannkakor till middag och sen bakade vi pepparkakshus. Eller nej, vi SKULLE bakat pepparkakshus. Egen design. Men som dom två otåliga dampungar vi är så gjorde vi framsidan och en gavel. Sen ledsade vi. Så det blev två stora hjärtan istället, jag dekorerade mitt. Sen upptäckte jag att vi inte hade nåt frukostbröd och affären var stängd så det var bara att sätta igång att baka bröd. Här nedanför kommer beviset. Förresten så hällde Jimmie i karamellfärg i pankisarna det är därför dom ser ut som dom gör! :) Men goda var dom.







Stackars axlar!

Ojojoj vad jag har ont i axlarna. Jag har nog fortfarande inte riktigt vant mig vid jobbet. Tur har jag i alla fall som har en sån kärleksfull och fin pojkvän som masserar mig. Från att ha axlar hårda som sten så blev de mjuka och rörliga igen igår när han masserade dom. Men idag har jag faktiskt ont igen, jag är inte lika stel men ont gör det.

Idag börjar jag inte jobba förrän halv 4, skönt att bara slappa hemma hela dagen. Tittar på Efter tio på fyran, det jag annars hade att välja på var Våra bästa år eller Sjunde himlen... Hm. Ikväll blir det lugnt, jag stänger och efter det hämtar Jimmie mig. Imorgon börjar jag kl 8 så jag kommer behöva sova inatt. Ta hand om er!
Puss o kram

älskling

Imorse vaknade jag och Pernilla här hemma hos mig, åt frukost och tittade på julkalendern. Efter det åkte vi till Rönninge och tittade på Luciatåg, jättemysigt! Jobbade mellan halv tolv till 6.

Jag åkte bara hem efter jobbet, lagade lite pommes och café de paris-sås till middag och nu sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar och väntar på att min älskade jimmie ska komma hem. Han är nu påväg från arlanda så han borde vara här strax. Har längtat väldigt mycket efter honom! Min ängel <3


söndag kväll

har köpt världens finaste ljusstake. hittade den på hem ljuva hem i järna igår. var precis nere på affären och köpte en blomma och en bok. försöker göra det lite mysigt här hemma nu när jag är SJÄLV. men snart kommer pernilla hit och vi ska spendera kvällen med att se twilight saga - eclipse. myyysigt :)






Fina örhängen

Kom precis hem efter att ha sovit i Järna, jag och mamma åkte till Gula villan idag på dagen där de hade lite hantverk och konst och grejer. Fick ett par superfina örhängen av bästa mamma! <3 Nu ska jag käka lite sen lunch sen ska jag städa och sen åka och sola i Rönninge. Ikväll blir det bara lugnt och förhoppningsvis kommer syster och sover här. Imorgon ska vi titta på Lucia på hennes skola :) Innan jobb. Trevlig kväll!


mys i Järna

Pernilla sov hos mig inatt efter äventyr igår, idag vaknade vi sent och gick och käkade pizza. Kära pappa kom och hämtade oss och vi åkte till Järna. Just nu pågår lite lussebullsbak och snart blir det lite film och chillmode. Jag är fortfarande rätt förkyld, mina enda krafter gick åt igår kväll. Därför är dagen idag en lugn dag och likaså imorgon. Imorgon ska jag och mamma kika på lite konst på Gula villan och sen ska jag bara hem och städa och ta det lugnt. Ha en mysig fortsatt lördag <3

Ännu ynkligare!

Usch idag mår jag ännu sämre än vad jag gjorde igår... Asjobbigt! Har ont i hela huvet, asså i öronen, pannan, näsan, kinderna... I munnen också! Jättekonstigt. Och nyser och hostar. Stackars mig! Sitter för tillfället i telefonkö till CSN för att säga att jag slutat plugga och sånt. Och börja betala tillbaka lånen... Kul. Det är alltid superlång kö när man ringer dit, man ledsar ju och lägger på istället. Men nu är det faktiskt dags.

Idag kommer Anna hit när hon slutat jobbet, vi ska ta en sväng till apoteket för att göra mig frisk. Sen ska vi bara ta det lugnt. Eventuellt ska jag åka till Järna och sova där inatt men det beror på om jag orkar hålla på att åka buss och tåg och sånt... Vi får se. Snart har jag tvättid. Synd att inte tvätten tvättar sig själv när man är sjuk!

Älskade!

Jimmie är ju nu som sagt uppe i Luleå hos sin familj, och det låter kanske knäppt men jag känner redan saknad av honom. Har ju de senaste månaderna vant mig vid att bo tillsammans med honom och att se honom varje dag, men nu är han så långt borta. Jag är faktiskt lite avis, vi hade så mysigt där förra vintern när vi var där över nyår. Förhoppningsvis får jag också åka upp om inte alltför länge!

Bilder från Norrlandsmys förra vintern












Ynklig

Visst får man ha sina ynkliga dagar? Är sjuk och har inte orkat lämna soffan alls idag. Jag låg här och var sjukt törstig i säkert en timme innan jag hade samlat tillräckligt med kraft för att hämta min lokaflaska borta vid sängen 8 meter bort. Som ni förstår var jag alltså hemma från jobbet idag. Känns inte alls kul, för det första är jag ju rätt ny på jobbet och vill inte vara sjuk och stanna hemma, för det andra liter jag ju av sällskapssjuka så jag tycker det är sjukt tråkigt.

Jennica var ju i alla fall här igår, vi hade jättemysigt. Snackade och bara myste och kollade tv. Hon sov kvar och åkte väl iväg runt 11- eller 12tiden idag. Pernilla sitter nu på bussen påväg hit. Herregud jag har ju bara varit själv i några timmar... Måste bli bättre på att umgås med mig själv.

Boring!

Jag har trååååkigt... Jimmie har precis åkt iväg till Arlanda, han ska flyga upp till Luleå, jag sitter hemma och är förkyld och ska åka till jobbet om en timme. Jobbar till klockan sju idag, måste se till så att nån gör mig sällskap hem sen. Jag kan inte vara ensam! Alltså jag får så sjukt tråkigt, jag är verkligen sällskapsjuk. Aldrig i livet att jag skulle sova ensam här. Nej, nu ska jag ringa Jennica och kolla om hon är man för jobbet!

förstörd

Jag har aldrig varit såhär trött och bakis i hela mitt liv. Har jobbat hela helgen och igårkväll var det ju som sagt julgala med jobbet. Vi hade skitkul! Mycket roligare än jag hade kunnat tänka mig. Mysig lokal, Maria Montazami var värd, och några av artisterna som uppträdde var Darin, Rasmus Seebach (ingen aning om hur de stavas), Velvet och Alcazar. Det var en bra show, god mat och mycket trevligt sällskap.

Jimmie kom och hämtade mig tillsammans med Marcus och vi åkte till raggarklubben i södertälje. Det var också trevligt, kom hem vid 3-tiden och somnade kanske 4. Upp igen kl 8 och jobba. Haha, vad bakis alla var! Det var ett väldigt lugnt tempo på Ica idag. Alla var lite småtrötta. Nu ska jag sova en stund tills Jimmie kommer hem med chips <3


Julgala

Har precis gjort mig i ordning och är nu klar för att gå på Julgalan med jobbet. Är egentligen sjukt trött, stängde igår kväll och började 8 idag. Och sov knappt någonting. Idag slutade jag klockan tre, då kom Jimmie och hämtade mig och nu har jag gjort mig redo. Jag ser jättemycket fram emot ikväll, tror det kommer bli jättekul! Trivs med mina arbetskompisar så det blir roligt :) Ska snart åka med tåget in och möter upp några tjejer jag jobbar med på tåget. Ha en bra lördagskväll mina vänner!

  


kort uppdatering

har kassa batterier på datan och orkar inte sätta i strömkabeln. ville bara skryta om min underbara jimmie som fixar och grejar. idag kom han och hämtade mig när jag stängde, kom hem till idol, rödvin och gudomlig middag. så härligt! älskar dig massvis jimpa <3

imorgon är det firmafest med jobbet, ska på julgalan. tror det är globen? hur som helst blir det skitkul, bra att lära känna dom andra mer också. ser fram emot det! längre och mer intressant inlägg imorgon! puss

RSS 2.0