Livet får vara lätt och roligt!

Idag har jag haft besök av moster Malin och mina små kusiner Tyra och Fia. Jättemysigt! Vi käkade lite lunch och var här hemma ett tag sen kom Pernilla och då gick vi till lekplatsen. Sen när dom skulle åka hem så följde jag och Pernilla med i bilen till Tumba centrum där vi mötte Jimmie. Nu är jag och Jimmie hemma, han somnade precis :) Väntar på mamma och pappa, när de kommer ska vi åka till min farbror Rikard som har 40-årsfest ikväll. Trevligt!

Fick en väldigt fin inramad dikt av Malin i inflyttningspresent. Skriver den här:

Livet får vara lätt och roligt!

Börja med efterrätten. FÖLJ DITT HJÄRTA! Dröm dina egna drömmar. Yla på månen. Ha olika färg på strumporna. Älska ditt Inre barn. Ge dig själv presenter. GUNGA I MÅNSKENET. Ta en taxi ett kvarter. Lita på livet. Säg att du är från en annan planet. Njut långsamt. Klä upp dig till frukost. Lek med kristaller. Överraska dig själv. Ge dig själv villkorslös kärlek. Be människor om hjälp med fickparkeringen. Prata med blommorna och förvänta dig svar. Gå i pyamas på jobbet. Krama träd. Skicka kärleksbrev till dig själv och andra. Sätt ut gröt till utomjordingarna. Väg dig på morgnarna. Välj ljuset. Sök din galenskap. EXPERIMENTERA. Be universum om det du vill ha. Fira ljusets återkomst. Vägra borsta tänderna. Sitt vid en eld och berätta sagor. Småprata med främlingar. Förlåt dig själv och andra. Meditera. Gosa naken på ett fårskinn. Släpp taget. Uppskatta det du har. Bjud upp! Kasta stenarna du har i din ryggsäck. Prata högt ensam. Klä ut dig! Sjung på arbetet. Ta emot. Ge efter för kärleken i dig. Var lekfull. TA EN LEDIG DAG. Håll inte igen. Släpp in. Älska i höet. Kasta "Borde-måste"-listan. Det finns ingen skuld. Sjung med när du lyssnar i freestyle. Dina barn vill inte ha någon annan mamma. Sprid ditt ljus! Undvik rea. Bränn inte ut dig. Ha tröjan bak och fram. Avstå inte - begär både och. Du är bra precis som du är. Campa i trädgården. Njut av din kraft. Smek medmänniskor. Drick solsken. Uppskatta din kropp. Våga något nytt. Gå barfota. Tänk att du har semester varje dag och arbetar frivilligt. STÅ VID HAVET NÄR DET STORMAR. Förvänta dig det bästa. Bryt rutiner. Fråga inte om lov. Gör det omöjliga. Sänd kärlek till Moder Jord. Det finns hopp om framtiden. Universum ÄR ett vänligt ställe...

-
Vad kommer du om ett år från idag
att önska att du hade gjort nu?


Kommentarer
Postat av: Mami

Vad roligt att du skrev hela dikten här! Jag hann ju inte riktigt läsa den när vi var hos er, men den är ju helt ljuvlig, I love it!!! Så många bra saker där... Jag ska också göra en tavla av den där.



Mys mys att ni följde med till Rikard igår, så njutbart att få vara med dig min älskling.



Ha en härlig dag idag - livet får vara lätt och roligt! Massa pussar och kramar från mami

2010-08-28 @ 10:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0